Lauritaa
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam z H&M. Na dziale mama. Taki, gdzie w komplecie są dwie sztukiDziewczyny, czas na Wasze must have!Zbieramy razem nieocenione tipy od Was — mam nadzieję, że wrzucicie w komentarz swój numer 1 wśród staników do karmienia i dorzucicie dwa słowa, dlaczego to właśnie on się okazał najlepszy.
Wasze rekomendacje to skarb — dzięki nim inne mamy mogą trafić w samo sedno bez godzinnego przeszukiwania netu. Pomożecie? Podzielcie się dobrem, a ja podrzucę Wasze typy dalej w świat!
Dzięki, że jesteście!Czekam na Wasze hity w komentarzach!
![]()
Potwierdzam, też lubięJakość i trwałość. Mam już ponad pół roku i ani śladu użytkowania, nie cisną, są jak druga skóra, zaluje ze z córką ich nie miałam.
Jeżeli chcesz kupić coś droższego, na dłużej to jak laktacja się ustabilizuje. Pani w sklepie mi doradzała nawet i 3 miesiące po porodzie. Wcześniej wystarczą takie miękkie np z rossmannaDobry temat.
Tez chce kupić jakiś na prawdę dobry i nie wiem czy lokalnie coś znajdę, a jak nie to myślę o Bonprix.
Tylko nie wiem czy już czas, bo laktacja dopiero startuje.
Moje pytanie: kiedy najlepiej kupić biustonosz do karmienia?