Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CzekamyTelefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.
PięknieTelefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.
Kciuki!!!!Telefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.
Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.Hej, trzymamy w tym tygodniu za kogoś kciuki? Punkcja, transfer, testy?
U mnie jak dobrze pójdzie, to w połowie maja transfer.
Ttrzymam kciukiJa od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.
Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.