penguinlicious
Moderator
Trzymam kciuki!!!Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki!!!Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.
Trzymamy mocno kciukiJa od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.
Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.
Bardziej sobota - niedziela. Transfer był wczoraj popołudniu to chyba nie ma się co spieszyć. Chociaż kto wie czy nie zmienię zdania w międzyczasieTrzymamy mocno kciuki
Będziesz sprawdzać koło piątku?
Ja jutro kontrolna morfologia, ale nie robię tak często. Niby też mam w zaleceniach 2x w tygodniu, ale dwa razy już wysłałam wynik i doktor odpisywała, że kolejna za tydzień.Latam na morfologię 2 razy w tygodniu bo mam accofil i może mnie przy okazji pokusić jakaś wczesna beta. "Za jednym ukłuciem"
Robili u Was transfer w święta? WowBardziej sobota - niedziela. Transfer był wczoraj popołudniu to chyba nie ma się co spieszyć. Chociaż kto wie czy nie zmienię zdania w międzyczasie![]()
Pewnie 12-14 dcTo i ja się dopisuje to transferów majowychmam wyniki NK i stanu zapalnego wygląda że wszystko jest ok. Jutro wizyta w klinice i pewnie dowiem się w którym dniu stawić się na monitoring
![]()