reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

❤️ Specjalnie pojechałam do apteki po kolejny test z zadupia na którym aktualnie jestem to kawał drogi i... test tak samo pozytywny. Krecha pojawią się od razu jak tylko pasek namaka. To jest dla mnie jakaś abstrakcja. W życiu nie zobaczyłam 2 kresek na teście. Nie wiem jak ja dotrwam do wtorku i do bety...
Ja też nie wiem jakbym wytrzymała do bety do wtorku 😜 a to u rodziny jesteś czy tak rekreacyjnie wyjechaliście? Ja bym wsiadła w pociąg/samochód i pojechała na betę nawet i 100km 😅

reklama
Ja też nie wiem jakbym wytrzymała do bety do wtorku 😜 a to u rodziny jesteś czy tak rekreacyjnie wyjechaliście? Ja bym wsiadła w pociąg/samochód i pojechała na betę nawet i 100km 😅
Rekreacyjnie na działce, ale właśnie mam koło 100km do domu. No już nie będę rozwalać weekendu zwłaszcza że muszę pomidory wreszcie wsadzić do szklarni 😀 Jeśli ma być wszystko dobrze to tak czy siak będzie. Ale ciekawość zżera...

Dziewczyny jak to jest z lataniem samolotem w czasie ewentualnej ciąży?
Zastanawiamy się nad zabukowaniem wakacji na wrzesień ale nie wiem jak to będzie z ewentualną ciąża i nie wiem co robić.
Z drugiej strony nie wiadomo czy się uda i to takie ....
Pomóżcie 🤔🤔😊

@kaszmirka Gratulację ❤️ piękne kreski 🥰

Zastanawiamy się nad zabukowaniem wakacji na wrzesień ale nie wiem jak to będzie z ewentualną ciąża i nie wiem co robić.
Pomóżcie 🤔🤔😊

Moja siostra jest aktualnie w ciąży i była wczoraj pytać o samolot. U niej w pierwszym trymestrze profesor nie pozwolił.
W drugim chyba już jest bardziej okej jak z okruszkiem i zdrowiem wszystko dobrze.

Pomóżcie 🤔🤔😊

Ja poleciałam jak zaczynałam 2 trymestr. Brałam wtedy heparynę i wyczytałam w necie że mogą na lotnisku prosić o jakiś dokument/recepte na te zastrzyki ale nie chcieli. Wyłożyłam wszystkie leki i zastrzyki na taśmę i tyle😀
Teraz w maju mąż chciał lecieć ale zapewne bym musiała mieć zgodę od lekarza na piśmie żeby mnie wpuścili na pokład bo już ponad 33tc był ale wtedy lekarz by mi nie dał l4 🤷‍♀️

Hej. Czy jest tu jakas dziewczyna z zaawansowaną endometriozą, staraczka w wieku około 40 lat? (Może nawet ktoś kto tylko podczytuje) Proszę odezwij się na priv.

Pomóżcie 🤔🤔😊

Ja tak zabookowalam 3 rozne wyjazdy i wszystkie przepadają 🫣 lekarz zabronił, ale jak je wykupowywalismy to właśnie z założenia, że w przypadku ciąży bardzo chętnie z nich zrezygnujemy i w sumie tak jest 😅

Ja poleciałam jak zaczynałam 2 trymestr. Brałam wtedy heparynę i wyczytałam w necie że mogą na lotnisku prosić o jakiś dokument/recepte na te zastrzyki ale nie chcieli. Wyłożyłam wszystkie leki i zastrzyki na taśmę i tyle😀
Teraz w maju mąż chciał lecieć ale zapewne bym musiała mieć zgodę od lekarza na piśmie żeby mnie wpuścili na pokład bo już ponad 33tc był ale wtedy lekarz by mi nie dał l4 🤷‍♀️
Właśnie nie wiem co robić w takim razie.
Bo chcemy lecieć na wakacje aa nie wiemy jak to się potoczy.
Z drugiej strony jak zrezygnujemy to nie wiadomo czy się wkońcu uda .
Został nam ostatnii zarodek jak się nie uda podejście do drugiej procedury. 🤔🙉

Ja tak zabookowalam 3 rozne wyjazdy i wszystkie przepadają 🫣 lekarz zabronił, ale jak je wykupowywalismy to właśnie z założenia, że w przypadku ciąży bardzo chętnie z nich zrezygnujemy i w sumie tak jest 😅
Przy bukowaniu płaciłaś dodatkowe ubezpieczenie w razie rezygnacji?
W takim przypadku oddają cała zaliczkę?

reklama
Do góry