reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Hej dziewczyny, zrobiłam sobie przerwę od forum na pewien czas bo bardzo się stresowałam moją sytuacją.
W tamtym tygodniu wyglądało na to, że mam ciąże biochemiczną, ponieważ beta najpierw była wysoka, a później teoretycznie spadła. Zbadałam ją trzeci raz tydzień temu w piątek i wtedy wyniosła 1630. Dwa dni później zrobiłam USG i widoczny był pęcherzyk w macicy. Dziś byłam na kolejnym USG, widać było pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Wszystko wygląda prawidłowo według dwóch lekarzy:) obaj obstawiają, że ten rzekomy spadek to był błąd laboratorium.

reklama
Dziewczyny chcialam bardzo wam podziekowac za ten miesiąc ❤️ oczywiscie trzymam kciuki za was zeby wszystkie szybko uciekly na mamuski🤞🏻 i zebysmy nie wracaly tu z złamanymi sercami tylko ewentualnie z staraniami o kolejnego bobasa ❤️ takze nie chce tu wracac przez najblizsze 9 miesiacy!!!!!!! ewentualnie poczytac co u was 🥹

Ja już sobie postanowiłam, że testuje w czerwcu pierwszy raz jak będzie 11/12 dpo..choćby skały srały to tak będzie, nie sprawdzę też proga, dopiero ewentualnie z beta..
Ja będę sprawdzać w czerwcu proga 7dpo i potem testować dopiero jak będzie pewne, czyli pewnie w dniu okresu. Mam dość nerwow😅

Hej dziewczyny, zrobiłam sobie przerwę od forum na pewien czas bo bardzo się stresowałam moją sytuacją.
W tamtym tygodniu wyglądało na to, że mam ciąże biochemiczną, ponieważ beta najpierw była wysoka, a później teoretycznie spadła. Zbadałam ją trzeci raz tydzień temu w piątek i wtedy wyniosła 1630. Dwa dni później zrobiłam USG i widoczny był pęcherzyk w macicy. Dziś byłam na kolejnym USG, widać było pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Wszystko wygląda prawidłowo według dwóch lekarzy:) obaj obstawiają, że ten rzekomy spadek to był błąd laboratorium.
Omg gratulacje!!!🩷🤞🏻

No to gratulacje!! 😍 wygląda na to, że mamy kolejne serduszko 😍

Dziewczyny, dziękuję Wam za maj! 🩷 mamy 6 ciąż + @kami1094 za którą bardzo mocno trzymamy kciuki! Ciesze sie, że mogłam być z Wami, tym którym się nie udało - nic straconego, kolejny miesiąc będzie nasz! 💫💫💫
Dokładnie, ja również dziękuję i widzimy się na czerwcowych kreskach od jutra 😊 oby czerwiec był nasz...

reklama
Do góry