reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Woow! Ale pięknie! A progesteron robiłaś?
Nie, robiłam tylko betę, zrobię najwyżej jak lekarz będzie mi sugerował to na wizycie, ale do tego jeszcze 1,5 tyg.
doktoryzuje się natomiast z przyrostów bety, i co źródło to inaczej piszą- cześć pisze że w pierwszych tygodniach powinno być 66 % co 48 h a w innych że po uzyskaniu już jakiegoś poziomu nie przyrasta tak szybko. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ?

U mnie mój mąż już bardzo chce iść ze mną na tą wizytę. Ale nie wiem czy to nie za wcześnie go ciągnąć
Mój chodzi na wszystkie wizyty. Ale to się wzięło jak z najstarszą nie poszedł to zawsze coś się działo.
Wada genetyczna.
Błyski na sercu (niedomknięta zastawka).
Obustronne wodonercze.
I w głowie jakiś syf był.
Przy drugiej już był na wszystkich usg i było ok. Więc teraz zamienia się, bierze urlop, opiekę czy co się da.
Nie, robiłam tylko betę, zrobię najwyżej jak lekarz będzie mi sugerował to na wizycie, ale do tego jeszcze 1,5 tyg.
doktoryzuje się natomiast z przyrostów bety, i co źródło to inaczej piszą- cześć pisze że w pierwszych tygodniach powinno być 66 % co 48 h a w innych że po uzyskaniu już jakiegoś poziomu nie przyrasta tak szybko. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ?
Pozyzej 6000 spowalnia

No to jestem po wizycie 😊
Kropek idealnie zgadza się z terminem om, po wymiarach dziś 6+6, umiejscowiony dobrze, daleko od blizny, serduszko bije, wszystko wygląda dobrze 🥹
Dostalam juz skierowanie na wszelkie badania, karta ciazy jest, recepta na bonjeste tez 😄
20250811_161253.jpg

Kropek idealnie zgadza się z terminem om, po wymiarach dziś 6+6, umiejscowiony dobrze, daleko od blizny, serduszko bije, wszystko wygląda dobrze 🥹
Dostalam juz skierowanie na wszelkie badania, karta ciazy jest, recepta na bonjeste tez 😄
Zobacz załącznik 1716169
Pieknie ❤️ Ja mam usg w sobote. W glowie sraczka, w gaciach jeszcze sucho ale wszystko przede mna.

reklama
Zobacz załącznik 1716169
Ale się wzruszyłam, Hej Kropek 🩷😭

Do góry