Karo_lina129
Aktywna w BB
Ale piękna beta!

Oby przyrost był równie ladny. Daj znać jak będziesz miała wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękna beta!
Woow! Ale pięknie! A progesteron robiłaś?Ja dzisiaj robiłam pierwszą betę i wyniki 5 tc + 1 - 20 887. Teraz tylko czekać na środę i na drugi pomiar
Przy takiej becie nie wiem czy bym robiła przyrost, jest wysoka.
Oby przyrost był równie ladny. Daj znać jak będziesz miała wyniki
Nie, robiłam tylko betę, zrobię najwyżej jak lekarz będzie mi sugerował to na wizycie, ale do tego jeszcze 1,5 tyg.Woow! Ale pięknie! A progesteron robiłaś?
Mój chodzi na wszystkie wizyty. Ale to się wzięło jak z najstarszą nie poszedł to zawsze coś się działo.U mnie mój mąż już bardzo chce iść ze mną na tą wizytę. Ale nie wiem czy to nie za wcześnie go ciągnąć
Pozyzej 6000 spowalniaNie, robiłam tylko betę, zrobię najwyżej jak lekarz będzie mi sugerował to na wizycie, ale do tego jeszcze 1,5 tyg.
doktoryzuje się natomiast z przyrostów bety, i co źródło to inaczej piszą- cześć pisze że w pierwszych tygodniach powinno być 66 % co 48 h a w innych że po uzyskaniu już jakiegoś poziomu nie przyrasta tak szybko. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie ?
Ale superNo to jestem po wizycie
Kropek idealnie zgadza się z terminem om, po wymiarach dziś 6+6, umiejscowiony dobrze, daleko od blizny, serduszko bije, wszystko wygląda dobrze
Dostalam juz skierowanie na wszelkie badania, karta ciazy jest, recepta na bonjeste tez
Zobacz załącznik 1716169
PieknieNo to jestem po wizycie
Kropek idealnie zgadza się z terminem om, po wymiarach dziś 6+6, umiejscowiony dobrze, daleko od blizny, serduszko bije, wszystko wygląda dobrze
Dostalam juz skierowanie na wszelkie badania, karta ciazy jest, recepta na bonjeste tez
Zobacz załącznik 1716169
A u którego?PieknieJa mam usg w sobote. W glowie sraczka, w gaciach jeszcze sucho ale wszystko przede mna.
Ale się wzruszyłam, Hej KropekNo to jestem po wizycie
Zobacz załącznik 1716169