reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Ja już po, narazie wszystko w dobrym miejscu, zarodka jeszcze nie ma ale powiedziała że to jest kwestia milimetra i będzie, narazie wszystko jest dobrze, na swoim miejscu, o dobrej wielkości. 😁 także na tą chwilę mam lekki luz, jak jej powiedziałam co powiedział psychiatra to tylko skomentowała „no proszę jaki specjalista nie w swojej dziedzinie” 😆
A co Ci psychiatra powiedział? Bo musiałam to przegapić.
No i super wieści 😊 Mam nadzieję, że to Cię trochę uspokoi

reklama
A co Ci psychiatra powiedział? Bo musiałam to przegapić.
No i super wieści 😊 Mam nadzieję, że to Cię trochę uspokoi
Psychiatra powiedział że to nie ciąża i ciąża będzie dopiero po 10 tygodniu oraz że na tym etapie jest 25% szans na to że coś co tam powstało się terminuje (dosłowny cytat).

Ja też się nastawiam bo wiek ( jak miałam 36 lat też mialam) 😊
Ja starszą rodziłam jak miałam 37. Wady sugerujące zd wyszły na polówkowych. Zd nie ma ale ma mikrodelacje w 15 chromosomie. Tej wady żaden nipt nie ma w swoim zakresie. My genowo ok więc jest to denowo ale genetyczka mówiła, że ta wada może być np w moim jajniku który jest jakby odrębną częścią mojego ciała i z krwi tego się nie wykryje. Więc w każdej ciąży powinnam robić amnio.

Nie boicie się amnio? Sa po niej jakieś powikłania?

Kurde zaczęły mi wyskakiwać takie okresowy syfy na twarzy 🥹 oby to zwiastowało córkę bo zabiera mi urodę 😆a nie okres

Nie boicie się amnio? Sa po niej jakieś powikłania?

Kurde zaczęły mi wyskakiwać takie okresowy syfy na twarzy 🥹 oby to zwiastowało córkę bo zabiera mi urodę 😆a nie okres
Nie boję się osobiście, wolę ten spokoj jak strach, dodatkowo mój ginek mówił że na 10 lat robienia amnio nie miał przypadku aby się źle skończyło.
Sama amnio trwa z 5 min, potem ok 30 min trzeba poczekać czy ok i do domu.

reklama
Do góry