reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Boziu dziewczyny, rano czułam się super a teraz walczę o życie w szkole 🥲 tak chce mi się spać, normalnie zasypiam na siedząco. 🥹 a koleżanka z którą mam mieć klasę od września jeszcze nie wie, bo jest lekkim plociuchem i boję się, że jak jej powiem to zaraz cała szkoła będzie wiedziała 🥲 więc muszę stwarzać pozory
Ja póki dzisiaj czuję się lepiej, tzn nie mdli mnie. Ale za to z szyją jeszcze gorzej, idę w piątek znowu do fizjo. I ogólnie straszne zaparcia mam 🫣

reklama
Ja póki dzisiaj czuję się lepiej, tzn nie mdli mnie. Ale za to z szyją jeszcze gorzej, idę w piątek znowu do fizjo. I ogólnie straszne zaparcia mam 🫣
Polecam forlax. Bezpieczny w ciąży.
Ja brałam przez tydzień rano. On ma za zadanie nawodnić stolec. Działał u mnie na dłużej

Boziu dziewczyny, rano czułam się super a teraz walczę o życie w szkole 🥲 tak chce mi się spać, normalnie zasypiam na siedząco. 🥹 a koleżanka z którą mam mieć klasę od września jeszcze nie wie, bo jest lekkim plociuchem i boję się, że jak jej powiem to zaraz cała szkoła będzie wiedziała 🥲 więc muszę stwarzać pozory
To ja codziennie w pracy i w domu....dziś wstałam i pierwsze kroki do łazienki 🤮😏
Mam niekonczace się problemy żołądkowe...dzieci jeszcze nie wiedzą więc muszę udawać, ale już starsze zaczynają się martwić moim samopoczuciem, więc nie wiem czy wytrzymam do prenatalnych z wiadomością..

Czy wy też już macie podniesione tętno (własne 😄)? Ostatnio byłam u rodziców i sobie mierzyłam ciśnienie i wszyscy debatowali nad tym, jaki mam wysoki puls 🤭 bo ja w ogóle z tych anemicznych 🤣 Śmiać mi się chciało, bo nikt oczywiście jeszcze nie wie, że coś jest na rzeczy
Ja mam dość wysoki puls i brałam bisocard, odstawiłam jak się dowiedziałam o ciąży. Póki co, kontroluje i czekam na wizyte u gina.

Cześć dziewczyny, chciałam dołączyć do kwietniowych mam 🙂
Termin porodu z kalkulatora w internecie to 20.04. Dopiero się dowiedziałam i był niezły szok bo nie planowaliśmy kolejnego dziecka. Na stanie czternastoletni syn to już zupełnie zapomniałam jak to jest mieć małe dziecko
Gratulacje :) u mnie podobna sytuacja, tyle że młody obecnie 11 lat

To ja dziś tak mieszanie mam, lekkie mdłości ale do przeżycia
Piersi nie bolą, ale samopoczucie mam średnie. Trochę się już stresuję przed jutrzejszą wizytą 🫣

Powiem Wam dziewczyny że inaczej wyobrażałam sobie ten czas ciąży 🤣 myślałam raczej że to czas radości :D
Radość była kilka dni a następnie szereg obaw i jakiegoś takiego stresu. Niby mówię sobie co ma być to będzie ale gdzieś ciągle czuję to poddenerwowanie. Może dlatego że to pierwsza ciąża i nawet nie wiem na co zwracać uwagę :D

Ja dziś także czuję się tak średnio. Mdłości dalej mnie męczą, choć chyba trochę lepiej po wypiciu czarnej herbaty. Zmęczenie też nie pomaga i ledwo patrzę w komputer 😒

My dzieciom mówimy na dniach. Chciałam właśnie po wizycie im powiedzieć jak będzie wszystko ok

reklama
Ja dziś także czuję się tak średnio. Mdłości dalej mnie męczą, choć chyba trochę lepiej po wypiciu czarnej herbaty. Zmęczenie też nie pomaga i ledwo patrzę w komputer 😒

My dzieciom mówimy na dniach. Chciałam właśnie po wizycie im powiedzieć jak będzie wszystko ok
Ja bym najchętniej powiedziała już, ale dwie ostatnie ciążę straciłam w 6 i 8 tyg i wolę poczekać co będzie 😔

Do góry