reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Czy wy też już macie podniesione tętno (własne 😄)? Ostatnio byłam u rodziców i sobie mierzyłam ciśnienie i wszyscy debatowali nad tym, jaki mam wysoki puls 🤭 bo ja w ogóle z tych anemicznych 🤣 Śmiać mi się chciało, bo nikt oczywiście jeszcze nie wie, że coś jest na rzeczy

reklama
Ja się od początku ciąży z synem zmagałam z jakimiś infekcjami, nie wiedziałam o co chodzi. W końcu doszliśmy do tego, że głównie winna jest ta luteina dopochwowa. Jak zmieniłam na doustną to problem zniknął. Więc warto to mieć na uwadze

Zobaczę jak będzie w kolejne dni.Ulotkę przeczytałam całą, oglądałam filmy jak powinno się podawać i mam nadzieję, że podaję je prawidłowo ;)
Więc pewnie robisz dobrze. Jedyne co mogę poradzić to żeby naprawdę mocno złapać fałdkę. Wtedy są mniejsze siniaki (przynajmniej u mnie)

Ja się od początku ciąży z synem zmagałam z jakimiś infekcjami, nie wiedziałam o co chodzi. W końcu doszliśmy do tego, że głównie winna jest ta luteina dopochwowa. Jak zmieniłam na doustną to problem zniknął. Więc warto to mieć na uwadze
Ja miałam raz jak dostałam luteinę. Później każdego wieczoru wygrzebywałam resztki i było ok

Hej. Nieśmiało się witam. 🫣 O dzieciątko staramy się od wielu lat. W grudniu zeszłego roku pierwszy raz zobaczyłam upragnione dwie kreski. Niestety nasza radość nie trwała długo, bo w marcu, w 12 tygodniu straciliśmy nasze ukochane dzieciątko. Teraz zobaczyłam dwie kreski ponownie. Bardzo się boje. Radość miesza się ze strachem. Nie wiem co to będzie.

Cześć dziewczyny, chciałam dołączyć do kwietniowych mam 🙂
Termin porodu z kalkulatora w internecie to 20.04. Dopiero się dowiedziałam i był niezły szok bo nie planowaliśmy kolejnego dziecka. Na stanie czternastoletni syn to już zupełnie zapomniałam jak to jest mieć małe dziecko
Witaj, fajnie po tylu latach znowu tulić bobaska 😍
Hej. Nieśmiało się witam. 🫣 O dzieciątko staramy się od wielu lat. W grudniu zeszłego roku pierwszy raz zobaczyłam upragnione dwie kreski. Niestety nasza radość nie trwała długo, bo w marcu, w 12 tygodniu straciliśmy nasze ukochane dzieciątko. Teraz zobaczyłam dwie kreski ponownie. Bardzo się boje. Radość miesza się ze strachem. Nie wiem co to będzie.
Witaj! Kojarzę Cie z forum 😊 ciesze się i oby było już dobrze. Na kiedy wypada Ci termin?

Czy wy też już macie podniesione tętno (własne 😄)? Ostatnio byłam u rodziców i sobie mierzyłam ciśnienie i wszyscy debatowali nad tym, jaki mam wysoki puls 🤭 bo ja w ogóle z tych anemicznych 🤣 Śmiać mi się chciało, bo nikt oczywiście jeszcze nie wie, że coś jest na rzeczy
Kurde nie mierzyłam 🤣

Chej. Trzymam mocno kciuki.
My o starszą staraliśmy się 6 lat i to było bardzo ciężkie 6 lat. Później już po 3 transferze udało się z drugą córką i teraz trzecie w drodze 😊

reklama
Boziu dziewczyny, rano czułam się super a teraz walczę o życie w szkole 🥲 tak chce mi się spać, normalnie zasypiam na siedząco. 🥹 a koleżanka z którą mam mieć klasę od września jeszcze nie wie, bo jest lekkim plociuchem i boję się, że jak jej powiem to zaraz cała szkoła będzie wiedziała 🥲 więc muszę stwarzać pozory

Do góry