reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Wizytę serduszkową mam dopiero na 4.09, juz nie mogę się doczekać 😊.
Serio? Masz też dzieciaczki z taką małą różnicą wieku? Ale fajnie 😊. Pewnie na początku nie było łatwo prawda ?

Wizytę serduszkową mam dopiero na 4.09, juz nie mogę się doczekać 😊.
Serio? Masz też dzieciaczki z taką małą różnicą wieku? Ale fajnie 😊. Pewnie na początku nie było łatwo prawda ?
Tak, mam dokładnie 19 miesięcy, co prawda mają już 19 i 18 lat, bo rocznikowo są rok po roku, początki no bywały ciężkie, ale to się zapomina 🤡 za to później poszli razem do 1 klasy, bo córka poszła wcześniej i aktualnie idą łeb w łeb 😄

Ufff, jeszcze ostatni cytat na pożegnanie z tym panem: powiedział, że "jak się Pani roztyje w ciąży to będzie trzeba zmienić lekarza prowadzącego, bo ja się nie będę za Panią wstydzić" ✨
Okropny lekarz 😕 Popieram zmianę na innego. I współczuję, że musiałaś trafić na takiego lekarza. W szoku jestem, że tacy jeszcze pracują...

Ale dużo od wczoraj postów 🤭 Nie dam rady odnieść się do wszystkich. Pisze głównie z pracy, bo popołudniami mniej czasu mam, bo i obowiązki i czas z rodziną. Wczoraj popołudniu poszliśmy na spacer :)
Postaram się też zajrzeć popołudniami, żeby być bardziej na bieżąco :)

Któraś z dziewczyn pisała że ustały jej mdlosci tylko nie mogę znaleźć teraz tego posta , czy u Ciebie powróciły? Strasznie się stresuje naczytalam się teraz o tym i nie daje mi to spokoju że przy poronieniu nie zawsze się krwawi ale też ustępują dolegliwości ciążowe, jak na początku mdliło mnie ciągle przez to też dowiedziałam się o ciąży tak teraz już od wtorku przestało mnie całkowicie mdlić nie przeszkadzają mi już tak zapachy stresuje sie strasznie chyba jajo zniosę do tej poniedziałkowej wizyty 😱

To nie tak lekko, pierwsze co to skojarzyło mi się gastro i wesela :)

Mam dokładnie te same obawy. Bardzo lubię moją pracę i boje się, że przyjdzie ktoś na moje miejsce i już zostanie, a ja nie będę miała gdzie wracać

Cieszę się, że w pracy tak gładko poszło

Jutro mamy 4 wizyty....ja zaczynam o 9:30, jak reszta? @Newcia ? @Daria1993 ? @wiktoria708 ?
Kompletnie zapomniałam napisać bo dzisiaj wylatujemy na wakacje.
Na wizycie wszystko super, widoczny pęcherzyk ciążowy, we wtorek było dokładnie 4+5 według USG. Kolejna wizyta po powrocie 03.09 - mam nadzieję że do tego czasu będzie już widoczne serduszko i wszystko będzie dobrze. Od wczoraj czuję takie ciut naprawdę delikatne pobolewanie i miałam taki beżowy upławy ale może za bardzo się ryje już albo jestem zestresowana tym pakowaniem i lotem z 20 miesięcznym dzieckiem🤔😂

reklama
To nie tak lekko, pierwsze co to skojarzyło mi się gastro i wesela :)

Mam dokładnie te same obawy. Bardzo lubię moją pracę i boje się, że przyjdzie ktoś na moje miejsce i już zostanie, a ja nie będę miała gdzie wracać

Cieszę się, że w pracy tak gładko poszło
A powiem ci że trafiłaś - branża ślubna - foto 😊

Do góry