reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Mam w ekspresie chyba z 7 mocy kawy. Piłam taką środkową wcześniej a teraz najsłabsza mleczną. Ja bez kawy nie funkcjonuje 😂 ale i tak nie smakuje mi jak wcześniej

reklama
wieczorem zawsze lubiłam posiedzieć, a teraz 21 mi się ślepia zamykają i ledwo oglądam z nim film, a on tylko sprawdza, czy już zasnęłam 🫣
My oglądamy ten sam film od poniedziałku... Co wieczór kolejne podejście 😅 I po czterech wieczorach.... wciąż zostało nam jeszcze trochę do dokończenia dzisiaj, bo codziennie zasypiałam po około 20 min filmu 🫣

Mnie też odrzuciło od kawy i nie daje rady pić, więc zrezygnowałam. Rano po wstaniu piję dużo wody, bo niesamowicie mnie suszy zawsze. Bardzo dużo piję ostatnio. A w pracy zaczęłam pić czarną herbatę z odrobiną cukru i chyba też na mnie fajnie działa. Ale na herbatę po prostu też sama miałam, wszędzie mi pachniała 😄

My oglądamy ten sam film od poniedziałku... Co wieczór kolejne podejście 😅 I po czterech wieczorach.... wciąż zostało nam jeszcze trochę do dokończenia dzisiaj, bo codziennie zasypiałam po około 20 min filmu 🫣
Mi się jakoś udaje dotrzymać, ale czasem ciężko i jeden film też oglądaliśmy na 3 razy 🫣

reklama
Do góry