reklama
My oglądamy ten sam film od poniedziałku... Co wieczór kolejne podejściewieczorem zawsze lubiłam posiedzieć, a teraz 21 mi się ślepia zamykają i ledwo oglądam z nim film, a on tylko sprawdza, czy już zasnęłam![]()

To ja mam taki odrzut, że nawet pomyśleć o kawie nie mogę...Mam w ekspresie chyba z 7 mocy kawy. Piłam taką środkową wcześniej a teraz najsłabsza mleczną. Ja bez kawy nie funkcjonujeale i tak nie smakuje mi jak wcześniej
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Pochwalę się
zbadałam dzisiaj drugi raz betę po 48h- 135% przyrostu 

Mnie też odrzuciło od kawy i nie daje rady pić, więc zrezygnowałam. Rano po wstaniu piję dużo wody, bo niesamowicie mnie suszy zawsze. Bardzo dużo piję ostatnio. A w pracy zaczęłam pić czarną herbatę z odrobiną cukru i chyba też na mnie fajnie działa. Ale na herbatę po prostu też sama miałam, wszędzie mi pachniała 

Mi się jakoś udaje dotrzymać, ale czasem ciężko i jeden film też oglądaliśmy na 3 razyMy oglądamy ten sam film od poniedziałku... Co wieczór kolejne podejścieI po czterech wieczorach.... wciąż zostało nam jeszcze trochę do dokończenia dzisiaj, bo codziennie zasypiałam po około 20 min filmu
![]()

white_lotus
Macam jak pojebanaTeż tak mam, malo co mnie cieszy, ale ja wiem ze to przejściowe
Musiałam swoje pomacaćteż bola jakby mniej.
Czyli jest dobrzePochwalę sięzbadałam dzisiaj drugi raz betę po 48h- 135% przyrostu
![]()

niezapominajka876
Ja też macam czy boląMacam jak pojebana

reklama
Nelka85
W poprzednich ciążach miałam po 1 śnie erotyvxnym tylko za to w każdej libido w kosmos wywala. No chce mi się cały czas.Ja to wieczorem o 20 jestem już jak snięta rybai śpię kuzwa do rana, najlepsze, że od 3 dni mam sny erotyczne
![]()
Podziel się: