reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Ja nie namawiam. Do amnio bez wskazań też nie namawiam.
Ja będę robić bo po za wiekiem właśnie starsza ma wadę genetyczną która może siedzieć w moim jajniku czego z mojej krwi nie wykryją (z mężem kariotyp mamy ok ale właśnie jajniki są osobnym tworem który może przenosić wadę i to może być np tylko 1 jajnik). Żaden nipt nie wykryje tej wady.
Ogólnie córka miała podejrzenie zd 🤷
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze!

Hej, pamiętam, że kilka z Was stresowała się ustawaniem objawów, ja właśnie mam za sobą przerwę. Ostatnie mdłości miałam w sobotę rano, a resztę dnia wszystko dobrze, całą niedzielę dobrze i cały poniedziałek też. Wczoraj to nawet zmęczona nie byłam. Zgadnijcie, dlaczego nie śpię o 4 rano i co właśnie robię 🤢

Czy Wam lekarz mierzyl pecherzyk zoltkowy? Bylam wczoraj na wizycie. 6,5 mm. Wg lekarki niby wszystko tak jak ma byc. Nie wiem co, ale cos mnie tknelo wpisac w czat o tym pecherzyku i ch*j. Ze za duzy. W przyczynach wady chromosomalne, niepowodzenie ciazy. Wklepalam w forum to nie znalazlam ani jednej dobrej historii.

Czy Wam lekarz mierzyl pecherzyk zoltkowy? Bylam wczoraj na wizycie. 6,5 mm. Wg lekarki niby wszystko tak jak ma byc. Nie wiem co, ale cos mnie tknelo wpisac w czat o tym pecherzyku i ch*j. Ze za duzy. W przyczynach wady chromosomalne, niepowodzenie ciazy. Wklepalam w forum to nie znalazlam ani jednej dobrej historii.
Mi nie mierzyli, raz był to dostaliśmy informację że jest, za drugim razem dostałam informację że jest mikro zarodek. Zobaczymy jak będzie dziś.

reklama
Kurde wydaje mi się, że na Twoim etapie powinien już zanikać 🤔 no a na prenatalnych coś mówili?

Do góry