Z OM, na podstawie pomiaru pecherzyka 7+0Hmm ale 7+3 to masz z OM czy na tyle duży był pęcherzyk?
reklama
Kurcze a może się owulacja ostro przesunęła? I ciąża jest młodsza?Ja po wizycie. Nie wiem co myśleć, nie widać zarodka. 7w3d. Widoczny tylko pecherzyk ciążowy i pechezyk żółtkowy. Moze być pusty. Za tydzień kontrola, ale myślę ze na tym etapie powinno juz byc serduszko.
Ciężko mi powiedzieć. Z synem długo miałam bladą kreskę na teście, a tu od razu, ciążowa pokazywała sie przed kontrolną. Beta w 5tc 7tys, po 48h 12tys. Moze to po prostu puste jajo....Kurcze a może się owulacja ostro przesunęła? I ciąża jest młodsza?
Angiee
Fanka BB :)
O faktycznie, już ładny brzuszekU mnie już widać brzuszekmyślałam ostatnio, że to wzdęcia ale potem sobie przypomniałam, że ich nie mam
Za to wieczorem to mam brzuch jak w 6 miesZobacz załącznik 1717877

Angiee
Kurczę, no trochę słabo to wygląda... A lekarz miał dobry sprzęt? I skoro był pęcherzyk żółtkowy to nie może być puste jajo, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Podaj wymiary tego pęcherzyka i wrzuć zdjęcie z USG jeśli maszCiężko mi powiedzieć. Z synem długo miałam bladą kreskę na teście, a tu od razu, ciążowa pokazywała sie przed kontrolną. Beta w 5tc 7tys, po 48h 12tys. Moze to po prostu puste jajo....
Angiee
Mnie przed chwilą złapały takie typowo ciążowe emocje, poryczałam się przy oglądaniu rolek o tym, jak się zmienia starsze dziecko gdy się pojawia rodzeństwo a później jeszcze płakałam jak myślałam o milce truskawkowej, bo moja głowa chciała ją zjeść a tak naprawdę wcale nie mam na nią ochoty i wiem, że źle bym się po niej czuła 

Kurczę, no trochę słabo to wygląda... A lekarz miał dobry sprzęt? I skoro był pęcherzyk żółtkowy to nie może być puste jajo, niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Podaj wymiary tego pęcherzyka i wrzuć zdjęcie z USG jeśli masz
Załączniki
reklama
Nelka85
Młodsza z in vitro w 7+0 nie miała pęcherzyka żółtkowego w luxmed a po tygodniu u mojego serce. I jak jest żółtkowy to wydaje mi się że jak już ktoś napisał nie może być pustego jaja.Ja po wizycie. Nie wiem co myśleć, nie widać zarodka. 7w3d. Widoczny tylko pecherzyk ciążowy i pechezyk żółtkowy. Moze być pusty. Za tydzień kontrola, ale myślę ze na tym etapie powinno juz byc serduszko.
Podziel się: