reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

A co ostatecznie ma twoja córka? Jest to jakaś wada ukryta, czy jakos sie przekłada na jej funkcjonowanie?
Mikrodelacje długiego ramienia w chromosomie 15 tj 15q11.2
Później zaczęła chodzić. Później zaczęła mówić (chodzimy do specjalistów różnych. Mowa jest już na poziomie 3 latki). Wolniel łapie. Będzie miała raczej problem z uczeniem się ale dzięki temu, że to wiemy to możemy jej pomóc.
Bardzo się stara a to ułatwia pracę.
Ma zwiększone ryzyka schizofreni czy spektrum autyzmu (ja mam najprawdopodobniej aspergera ale na chwilę obecną szkoda mi kasy na diagnozę, w szkole by się to przydało jedynie).
I tak jest dobrze bo w tej wadzie mogą być ciężkie opóźnienia.

reklama
Ogólnie przy pracy z konkretnie jej przypadkiem będzie normalnie funkcjonowała w społeczeństwie.
Ostatnio się nawet przemogła i chodziła boso po trawie czego ja nie jestem w stanie zrobić 😂

Zaliczałam pierwsze poważne ciążowe rzyganie, wcześniej tylko mi się cofało 😂 i to jeszcze w szkolnym kiblu. Dziś mam szkolenie niby do 16 ale chyba zwolnię się wcześniej.😬

My całkiem inna szkola jak starsi, bo sportowa, ale za to dyrektorka ta sama co w przedszkolu😊
A Ty dziś wizyta? Na którą?
Tak dzisiaj miałam wizytę wszystko dobrze serduszko bije ;) 9 tydzień ale lekarz mówił że zostajemy na razie przy terminie 2.04.26 ;) jedynie przy pobieraniu cytologi miałam małego polipa który pękł, i teraz krwawie , brzuch mnie też boli ;/ I to mowil ze nawet 3 dni tak może być ale żeby się nie przejmować, tylko ja nienawidzę tego pobierania ? Najbardziej nieprzyjemne badanie jakie może być 🙈 jakbyś mogła to zmień mi wizytę bo nie będę.miala 11 września tylko 22 i tak samo prenatalne zlecił zrobić w innym miejscu i zamiast 22 to będę miała 18 ;)

Ja ogólnie nie mogę narzekać, ale dziś mam słaby dzień, zasypiam na stojąco i ciągle mi się kręci w głowie. Chciałam dziś pomyć łazienki, ale pewnie skończy się na tym, że chwilę poczytam i pójdę spać o 20:30 🤡

reklama
Do góry