A mój partner z jakiegoś powodu tego zmęczenia nie rozumie i trochę to smutne albo na serio nie wie że to z powodu ciąży? I jakoś tak nie wiem...
Myślę, że to ciężko zrozumieć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój partner z jakiegoś powodu tego zmęczenia nie rozumie i trochę to smutne albo na serio nie wie że to z powodu ciąży? I jakoś tak nie wiem...
Podpisuję się pod tym :/Kurde dopadły i mnie zaparciatęsknię za biegunkami
![]()
Mi możesz dopisać w poniedziałek 25.08 wizytę i 22.09 prenatalneDziewczyny zerknijcie na pierwszą stronę, jak komuś dopisać wizyty czy coś, to piszcie![]()
Ja amniopunkcję będę robićDziewczyny, a planuje któraś z Was testy genetyczne z krwi? Jakie konkretnie? Albo moze robiłyście w poprzedniej ciazy? Mozna je zrobic od 10 tygodnia i korci mnie zrobic wczesniej, ale znowu ginekolog mowi ze, a może w 12 tyg, bo moze wiarygnodnejsze, ale nie ma sztywnych argumentów, a skoro laboratorium pozwala od 10 to juz sama nie wiem. Waham sie tez między Sanco i Nifty.
Ja mie planuje, raz że to nadal statystyka, dwa i tak pewnie będę miała amniopunkcję, a to w sumie badanie któremu ufam w 100%.Dziewczyny, a planuje któraś z Was testy genetyczne z krwi? Jakie konkretnie? Albo moze robiłyście w poprzedniej ciazy? Mozna je zrobic od 10 tygodnia i korci mnie zrobic wczesniej, ale znowu ginekolog mowi ze, a może w 12 tyg, bo moze wiarygnodnejsze, ale nie ma sztywnych argumentów, a skoro laboratorium pozwala od 10 to juz sama nie wiem. Waham sie tez między Sanco i Nifty.
Ja robilam Panorame i teraz tez bede. Ją chyba mozna nawet od 9 tc. Ja robilam w 10+1Dziewczyny, a planuje któraś z Was testy genetyczne z krwi? Jakie konkretnie? Albo moze robiłyście w poprzedniej ciazy? Mozna je zrobic od 10 tygodnia i korci mnie zrobic wczesniej, ale znowu ginekolog mowi ze, a może w 12 tyg, bo moze wiarygnodnejsze, ale nie ma sztywnych argumentów, a skoro laboratorium pozwala od 10 to juz sama nie wiem. Waham sie tez między Sanco i Nifty.
A ja właśnie uwielbiam na plecach, ale dziwnie się wtedy czuję, tak jakoś ciągnie mnie dół brzuchaA ja w końcu się dzisiaj można powiedzieć wyspałamtak to od paru dni nie mogłam sobie znaleźć miejsca kręciłam się prawie cała noc , może dlatego że zawsze zasypiałam na brzuchu a teraz sprawia mi to lekki dyskomfort i zauważyłam że teraz to musze na plecach ,bo jak próbuje na boku to się budzę ciągle
![]()