reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Jest jeszcze szansa ! Będzie wymarzony bobas 😍
W sumie u mnie też jest jeszcze szansa ale wątpię już w to..🥹
Damy radę! Dziś przychodzą mi paski, bo te kasetowe mnie wkurzają, mają jakieś takie z d. Cienie. Wracam do pasków od fastep. Owulakow od nich używam od czasów polecali tutaj i są super. Ciążowe nie wiem, bo jeszcze w ciąży z nimi nie byłam;o ale może, może.. byłabym cudownie ,,rozczarowana" gdyby np. Jutrzejszy był pozytywny, bo 9by się zmarnowało;o ahahaha

reklama
A ja się witam we wrześniu, wysyłam dużo greckiego słonka 🌞!
Ja po owu - globulka była, seks był, oby tylko mój obiecujący pęcherzyk pękł, a nie się zapadł bo mógł znowu urosnąć jakiś gigant 🥹 @poziomkowa00 prosze o wpisanie na 11, to nasz 11 cykl starań, ostatni naturalny, mam nadzieję, że szczęśliwy 🍀
No oby, oby! Trzymam kciuki!

Damy radę! Dziś przychodzą mi paski, bo te kasetowe mnie wkurzają, mają jakieś takie z d. Cienie. Wracam do pasków od fastep. Owulakow od nich używam od czasów polecali tutaj i są super. Ciążowe nie wiem, bo jeszcze w ciąży z nimi nie byłam;o ale może, może.. byłabym cudownie ,,rozczarowana" gdyby np. Jutrzejszy był pozytywny, bo 9by się zmarnowało;o ahahaha
hehe, ojj szkoda by było gdyby się zmarnowały 😂😀 Ja dzisiaj po pracy jadę do rosmana po kolejne w razie gdyby okres się nie pojawił. Mam mocny pms chyba, biegunka, boląca głowa ,ciężkie bolące piersi, i brzuszek boli :( ale zrobię tak jak ty🤪 Obyśmy były bardzo rozczarowane 😆🥰

hehe, ojj szkoda by było gdyby się zmarnowały 😂😀 Ja dzisiaj po pracy jadę do rosmana po kolejne w razie gdyby okres się nie pojawił. Mam mocny pms chyba, biegunka, boląca głowa ,ciężkie bolące piersi, i brzuszek boli :( ale zrobię tak jak ty🤪 Obyśmy były bardzo rozczarowane 😆🥰
Straszne by to było, oj straszne! Ahahaha... A tak poważnie, to też mnie w środku macica boli, i plecy, ale co, czekam. A zgagę mam jak stąd do...

reklama
Do góry