reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Wszystko co potrzebuje przyszła mama dla siebie i dla dziecka też się wszystko znajdzie. ciężko mi się rozstać z Ciuszkami ( a tak na poważnie. Miałam uszykowane do oddania ale. Do ostatniej chwili nie wiedziałam czy. Ta osoba będzie miała chłopca czy dziewczynkę kazała trzymać. Jak już się dowiedziała stwierdziła że nie chce. I tak zostałam. Z uszykowana wyprawka. Łóżeczko kołyska. Dostawka wózki wanienka Przewijak wszystko wszystko chciałam się tego pozbyć a tu masz Ci los mąż nie uważał. I czekam jak na skazanie
Mąż nie uważał ? Skoro nie chciałaś ciąży to Ty sama powinnaś się zabezpieczać, sorry ale brzmi to jak fantasy co piszesz. Jesteś na miesięcznym wątku, gdzie kobiety latami się starają a Ty czekasz jak na skazanie 🤐.

reklama
Ja mam (ale nie mówcie nikomu) takie jedne malutkie skarpetki schowane pod mojej córce. Wróciła w nich ze szpitala, 11lat temu. I trzymam je, na szczęście, aby drugie bobo w nich wróciło do domu. (Rozpłakałam się to pisząc, masakra ze mną ostatnio)
Ale to bedzie piekne! ♥️ no kurde zycze Ci tych 2 kresek, zeby przyszly jak najszybciej! Niech oszukaja system i wyniki badan!

Ale to bedzie piekne! ♥️ no kurde zycze Ci tych 2 kresek, zeby przyszly jak najszybciej! Niech oszukaja system i wyniki badan!
Dzięki kochana! Wszytskim nam życzę żebyśmy zobaczyly kreseczki, bo napewno będziemy matkami, które dadzą z siebie wszystko i mają wielkie pokłady miłości w sobie. My kochamy dzieci, których jeszcze nawet nie ma;)

reklama
Do góry