aiszka
Zaciekawiona BB
zazwyczaj dokładnie 30 dni, ale ostatnio miałam 37No pewnie, ja tak zaszłam w ciążę. A jak długie przeważnie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazwyczaj dokładnie 30 dni, ale ostatnio miałam 37No pewnie, ja tak zaszłam w ciążę. A jak długie przeważnie masz cykle?
Miałam w 23dc, potwierdzone monitoringiemDziewczyny czy to prawdopodobne miec owulacje w 20 dc? Testy owulacyjne ciagle negatywne ale od wczoraj czuję kłucie i śluz
Tylko trochę nie taka jest rola tego wątku.sa tu dziewczyny które się starają i oczekują dwóch kresek..mam potem gratulować że test był negatywny ?" Super że nie wpadliście !" ? Nie bardzo rozumiem sens bycia tutaj.za miesiąc też będzie testowanie czy nie było wpady ?(Bo rozumiem że w ciąży być nie chce skoro czeka na "skazanie").
W zeszłym cyklu miałam w 21dc owulacjęDziewczyny czy to prawdopodobne miec owulacje w 20 dc? Testy owulacyjne ciagle negatywne ale od wczoraj czuję kłucie i śluz
Mi to tłumaczysz? Naprawdę? przykro mi, że uważasz, że nie wiem po co tu jestem, tylko dlatego, że nie uważam za sensowne wdawanie się w pyskówki z osobą, która zagubiła się nam totalnie i weszła w nieodpowiedni wątek. Uważam, że zamiast z nią dyskutować należy przejść do porządku dziennego.Tylko trochę nie taka jest rola tego wątku.sa tu dziewczyny które się starają i oczekują dwóch kresek..mam potem gratulować że test był negatywny ?" Super że nie wpadliście !" ? Nie bardzo rozumiem sens bycia tutaj.za miesiąc też będzie testowanie czy nie było wpady ?(Bo rozumiem że w ciąży być nie chce skoro czeka na "skazanie").
ciężko mi na tej ławeczce![]()
To może coś Ci się rozjechało. Jak najbardziej to możliwe.zazwyczaj dokładnie 30 dni, ale ostatnio miałam 37
DziękiTo może coś Ci się rozjechało. Jak najbardziej to możliwe.
Nie,odniosłam się tylko do Twojej wypowiedzi.absolutnie nie pije do Ciebie.tylko że to osoba która normalnie zapisała się u nas na testowanie,a nie ktoś kto zgubił się na forum.a wygląda na to że jest tu w innym celu niż myMi to tłumaczysz? Naprawdę? przykro mi, że uważasz, że nie wiem po co tu jestem, tylko dlatego, że nie uważam za sensowne wdawanie się w pyskówki z osobą, która zagubiła się nam totalnie i weszła w nieodpowiedni wątek. Uważam, że zamiast z nią dyskutować należy przejść do porządku dziennego.