reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
@93kora , @Peppcia dajcie spokój dziewczyny, nie wprowadzajmy złej atmosfery. Chciała napisać, napisała, nie bierzmy sobie tego do serca.
Tylko trochę nie taka jest rola tego wątku.sa tu dziewczyny które się starają i oczekują dwóch kresek..mam potem gratulować że test był negatywny ?" Super że nie wpadliście !" ? Nie bardzo rozumiem sens bycia tutaj.za miesiąc też będzie testowanie czy nie było wpady ?(Bo rozumiem że w ciąży być nie chce skoro czeka na "skazanie").

Tylko trochę nie taka jest rola tego wątku.sa tu dziewczyny które się starają i oczekują dwóch kresek..mam potem gratulować że test był negatywny ?" Super że nie wpadliście !" ? Nie bardzo rozumiem sens bycia tutaj.za miesiąc też będzie testowanie czy nie było wpady ?(Bo rozumiem że w ciąży być nie chce skoro czeka na "skazanie").
Mi to tłumaczysz? Naprawdę? przykro mi, że uważasz, że nie wiem po co tu jestem, tylko dlatego, że nie uważam za sensowne wdawanie się w pyskówki z osobą, która zagubiła się nam totalnie i weszła w nieodpowiedni wątek. Uważam, że zamiast z nią dyskutować należy przejść do porządku dziennego.

reklama
Mi to tłumaczysz? Naprawdę? przykro mi, że uważasz, że nie wiem po co tu jestem, tylko dlatego, że nie uważam za sensowne wdawanie się w pyskówki z osobą, która zagubiła się nam totalnie i weszła w nieodpowiedni wątek. Uważam, że zamiast z nią dyskutować należy przejść do porządku dziennego.
Nie,odniosłam się tylko do Twojej wypowiedzi.absolutnie nie pije do Ciebie.tylko że to osoba która normalnie zapisała się u nas na testowanie,a nie ktoś kto zgubił się na forum.a wygląda na to że jest tu w innym celu niż my

Do góry