reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Cześć dziewczyny! Przepraszam że piszę niezapisana, ale śledzę Was i Wam kibicuję. Część z Was może mnie pamięta z marcowych i kwietniowych kresek. Wtedy się udało, niestety ciąża zakończyła się poronieniem. Miałam do Was wrócić we wrześniu ale chyba znowu się udało… zobaczymy.
Chciałam Wam opowiedzieć co mi się przydarzyło, może komuś pomoże : wyobraźcie sobie, że zrobiłam z 7 testów, o najwyższej czułości, z czego 3 po terminie i żaden nie pokazywał ciąży a z badania bety wyszło 40! W dniu badania jeszcze robiłam test i był zupełnie biały. Pisze to w myśl hasła „dopóki nie ma okresu jest nadzieja”🙃
Czekam na wyniki drugiej bety, jak się nie uda to wrócę do Was na pewno. Trzymam kciuki za Was wszystkie i przepraszam że odzywam się bez zapisania, już zmykam 🙂
Trzymam kciuki za przyrost 🍀🤞

A z ciekawości napisz proszę jakich firm testy robiłaś.

reklama
Do góry