mmartax98
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny  Dostałam nie dawno od koleżanki detektor tętna płodu, angel sounds taki ze słuchawkami. I .. praktycznie codziennie słucham sobie serduszka, natomiast zaczęłam się zastanawiać (przez mojego chłopaka) czy on jest bezpieczny dla dziecka co do takiego używania? Jak u was, też taki używacie czy raczej nie?
 Dostałam nie dawno od koleżanki detektor tętna płodu, angel sounds taki ze słuchawkami. I .. praktycznie codziennie słucham sobie serduszka, natomiast zaczęłam się zastanawiać (przez mojego chłopaka) czy on jest bezpieczny dla dziecka co do takiego używania? Jak u was, też taki używacie czy raczej nie?

Dostałam nie dawno od koleżanki detektor tętna płodu, angel sounds taki ze słuchawkami. I .. praktycznie codziennie słucham sobie serduszka, natomiast zaczęłam się zastanawiać (przez mojego chłopaka) czy on jest bezpieczny dla dziecka co do takiego używania? Jak u was, też taki używacie czy raczej nie?