reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Dziękuję za odp. A jak pojawiają się skrzepy to raczej niedobrze? Wczoraj miałam betę 18, czyli teoretycznie 3 tc. Okres mi się spóźnił prawie 2 tyg. Mam 41 lat więc może miałam nieregularny cykl. Nie wiem co o tym myśleć...
Najlepiej zadzwoń do lekarza i on cię pokieruje dokładnie co dalej

reklama
Hej,

26.09 dowiedziałam się o ciąży ostatni okres 03.09. Jeżeli chodzi o przyrosty:

26.09 beta 16,2 progesteron 22
27.09 beta 42,4
29.09 beta 197 progesteron 28,9
01.09 beta 795 progesteron 24,8

Byłam dzisiaj na usg ale nic nie było widać. Wiem że za wcześnie ale bardzo się martwię bo jest to moja pierwsza ciąża. Czy możecie mi powiedzieć czy te wartości są poprawne? Nawet jeżeli progesteron spadł o te 5%?

Hej,

26.09 dowiedziałam się o ciąży ostatni okres 03.09. Jeżeli chodzi o przyrosty:

26.09 beta 16,2 progesteron 22
27.09 beta 42,4
29.09 beta 197 progesteron 28,9
01.09 beta 795 progesteron 24,8

Byłam dzisiaj na usg ale nic nie było widać. Wiem że za wcześnie ale bardzo się martwię bo jest to moja pierwsza ciąża. Czy możecie mi powiedzieć czy te wartości są poprawne? Nawet jeżeli progesteron spadł o te 5%?

Po pierwsze to dużo za wcześnie, o jakieś dwa tygodnie :p
Co do wyników, na prawdę polecam zapytać lekarza, ewenturalnie Chatgpt. Nie pytałaś lekarza o te wyniki?
Z czatu wynika że wszystko świetnie i wszystko w normie i wahania są naturalne
1759413980191.png

Hej,

Dziękuję za odpowiedź. Pytałam lekarza powiedział że mieszczą się w granicach normy. Ale chciałam jeszcze się upewnić. Ale chyba już świruje z tego wszystkiego

Hej,

Dziękuję za odpowiedź. Pytałam lekarza powiedział że mieszczą się w granicach normy. Ale chciałam jeszcze się upewnić. Ale chyba już świruje z tego wszystkiego
Spokojnie stres niczemu nie służy, wypij meliskę i ciesz się. Gratulacje, na kiedy Cię wpisać ? Jak dobrze liczę to skoro ostatnia miesiączka 3.09 a sama miałam 4.09 to masz termin na 10.06, tak?

reklama
Do góry