reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Mam ale o czułości 25 i z jednej strony kusi, wiadomo, a z drugiej strony po rozczarowaniu jedna kreska dochodzi wkurzenie że po co marnowałem test XD (Tak jak wczoraj wieczorem!... Bez komentarza haha)

reklama
Ja się tylko gorzej rozczarowałam tym testem, wiedziałam że niepotrzebnie dokupiłam 😂 Lepiej w domu nie mieć zapasów 😂
Czekam na okres i tyle, nie będę sobię robić złudnych nadziei 🙄
Nie pitol! Sikaj wieczorem, jak wyjdzie, a wszystko sie na to zapowiada, to rano widze Cie na becie, a nie jakies tam czekanie na @! :D druga kreska zwykle cieszy, a nie rozczarowuje! :D

@WIKTORIA93 no jest! Lec sobie sprawdzic bete, a ktory dzisiaj masz dpo? Bo chyba za 2 dni planowalas sikac nie?

@olka199712 no dzisiaj i 25 zdecydowanie nie ida w parze :D kup sobie dzisiaj w rossmanie 10, za 2 dni mozesz zaczac, moze juz cos pokazac :)

Nie pitol! Sikaj wieczorem, jak wyjdzie, a wszystko sie na to zapowiada, to rano widze Cie na becie, a nie jakies tam czekanie na @! :D druga kreska zwykle cieszy, a nie rozczarowuje! :D

@WIKTORIA93 no jest! Lec sobie sprawdzic bete, a ktory dzisiaj masz dpo? Bo chyba za 2 dni planowalas sikac nie?

@olka199712 no dzisiaj i 25 zdecydowanie nie ida w parze :D kup sobie dzisiaj w rossmanie 10, za 2 dni mozesz zaczac, moze juz cos pokazac :)
Dzisiaj mam 12dpo za 2 dni powinna być @

U mnie bielutko i już czuję brzuch na okres także..
w przyszłym tyg skoczę sobie na trombofilie i męża na nasienie tylko właśnie rozmawiałam z laboratorium i zapisują pod koniec miesiąca na kolejny. Także musimy poczekać jeszcze.
Do jakiego lekarza udać się później z tymi wynikami nasienia ?

reklama
Do góry