Robiłaś betę? Moja ma kiepski przyrost.Jesteśmy na tym samym etapie też dziś 6+3 i mam wizyte w niedzielę. Zobaczymy jak to u mnie bedzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Robiłaś betę? Moja ma kiepski przyrost.Jesteśmy na tym samym etapie też dziś 6+3 i mam wizyte w niedzielę. Zobaczymy jak to u mnie bedzie
odważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tcGratuluję serduszek dziewczyny
Tymczasem ja z moim 3+6 poczekam sobie na wizytę jeszcze troche
![]()
Tzn zbadałam dziś 1 raz przy okazji robienia tsh ale nie będę powtarzała więc tak naprawdę będzie nie miarodajna.Robiłaś betę? Moja ma kiepski przyrost.
Zapraszam, rozgość sięodważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tcnormalnie bym czekała na przyrosty bety, usg, ale dodałaś mi odwagi
raźniej przecież czekać razem.
witajcie dziewczyny. jestem mamą 3 latki, o którą staraliśmy się z mężem 3,5 roku. po drodze niestety były wczesne straty i ciąża pozamaciczna. tym razem udało się zajść w ciążę od razu po decyzji że próbujemy. wczoraj i dziś testy pozytywne, ostatnia miesiączka 20.09, dziś jestem obstawiam 10 dpo, wynik bety z dziś 25, progesteron 31.
oczywiście porównuję wyniki do szczęśliwej ciąży z córeczką i beta jest sporo niższa niż miałam wtedy na podobnym etapie, ale wiem, że teraz na nic nie mam wpływu. wstrzykuję od dziś heparynę, biorę acard i badam przyrost w sobotę.
gratulacje dla Was wszystkich i życzę nam nudnych ciąż.![]()
Że na tym etapie ciężko cokolwiek powiedzieć. Uzbroić się w cierpliwość i czekać. To moja 5 ciąża, mam 3 dzieci i 40 latTzn zbadałam dziś 1 raz przy okazji robienia tsh ale nie będę powtarzała więc tak naprawdę będzie nie miarodajna.
A co lekarz na ten temat mówił?
Hejodważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tcnormalnie bym czekała na przyrosty bety, usg, ale dodałaś mi odwagi
raźniej przecież czekać razem.
witajcie dziewczyny. jestem mamą 3 latki, o którą staraliśmy się z mężem 3,5 roku. po drodze niestety były wczesne straty i ciąża pozamaciczna. tym razem udało się zajść w ciążę od razu po decyzji że próbujemy. wczoraj i dziś testy pozytywne, ostatnia miesiączka 20.09, dziś jestem obstawiam 10 dpo, wynik bety z dziś 25, progesteron 31.
oczywiście porównuję wyniki do szczęśliwej ciąży z córeczką i beta jest sporo niższa niż miałam wtedy na podobnym etapie, ale wiem, że teraz na nic nie mam wpływu. wstrzykuję od dziś heparynę, biorę acard i badam przyrost w sobotę.
gratulacje dla Was wszystkich i życzę nam nudnych ciąż.![]()
dziękiHejżyczę żeby ta ciąża przebiegła bez komplikacji
a będziesz badać jeszcze betę ?
pięknieNo ja wczoraj badałam betę 1 raz 6+3 i taki wynik. Więc mam nadzieję że zobacze serduszko w niedziele![]()