Robiłaś betę? Moja ma kiepski przyrost.Jesteśmy na tym samym etapie też dziś 6+3 i mam wizyte w niedzielę. Zobaczymy jak to u mnie bedzie
reklama
matkaniewariatka
Fanka BB :)
odważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tcGratuluję serduszek dziewczyny
Tymczasem ja z moim 3+6 poczekam sobie na wizytę jeszcze troche
![]()

witajcie dziewczyny. jestem mamą 3 latki, o którą staraliśmy się z mężem 3,5 roku. po drodze niestety były wczesne straty i ciąża pozamaciczna. tym razem udało się zajść w ciążę od razu po decyzji że próbujemy. wczoraj i dziś testy pozytywne, ostatnia miesiączka 20.09, dziś jestem obstawiam 10 dpo, wynik bety z dziś 25, progesteron 31.
oczywiście porównuję wyniki do szczęśliwej ciąży z córeczką i beta jest sporo niższa niż miałam wtedy na podobnym etapie, ale wiem, że teraz na nic nie mam wpływu. wstrzykuję od dziś heparynę, biorę acard i badam przyrost w sobotę.
gratulacje dla Was wszystkich i życzę nam nudnych ciąż.
Tzn zbadałam dziś 1 raz przy okazji robienia tsh ale nie będę powtarzała więc tak naprawdę będzie nie miarodajna.Robiłaś betę? Moja ma kiepski przyrost.
A co lekarz na ten temat mówił?
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Zapraszam, rozgość sięodważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tcnormalnie bym czekała na przyrosty bety, usg, ale dodałaś mi odwagi
raźniej przecież czekać razem.
witajcie dziewczyny. jestem mamą 3 latki, o którą staraliśmy się z mężem 3,5 roku. po drodze niestety były wczesne straty i ciąża pozamaciczna. tym razem udało się zajść w ciążę od razu po decyzji że próbujemy. wczoraj i dziś testy pozytywne, ostatnia miesiączka 20.09, dziś jestem obstawiam 10 dpo, wynik bety z dziś 25, progesteron 31.
oczywiście porównuję wyniki do szczęśliwej ciąży z córeczką i beta jest sporo niższa niż miałam wtedy na podobnym etapie, ale wiem, że teraz na nic nie mam wpływu. wstrzykuję od dziś heparynę, biorę acard i badam przyrost w sobotę.
gratulacje dla Was wszystkich i życzę nam nudnych ciąż.![]()

Gratuluję

Że na tym etapie ciężko cokolwiek powiedzieć. Uzbroić się w cierpliwość i czekać. To moja 5 ciąża, mam 3 dzieci i 40 latTzn zbadałam dziś 1 raz przy okazji robienia tsh ale nie będę powtarzała więc tak naprawdę będzie nie miarodajna.
A co lekarz na ten temat mówił?

ShadowLuna
Witam wszystkie nowe dziewczyny, super że nasze grono się powiększa, oby jak najwięcej nas i aż do końca razem. Gratuluje wszystkim dziewczynom co zobaczyły serduszka
, Ja dziś 6+0 i przebieram nogami do środy, temat przewodni rozmów z mężem jak to teraz będzie i oby wszystko w porządku i bym lekko przeszła i dzidzia zdrowa.

Hejodważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tcnormalnie bym czekała na przyrosty bety, usg, ale dodałaś mi odwagi
raźniej przecież czekać razem.
gratulacje dla Was wszystkich i życzę nam nudnych ciąż.![]()
matkaniewariatka
dziękiHejżyczę żeby ta ciąża przebiegła bez komplikacji
a będziesz badać jeszcze betę ?

tak w sobotę w południe wypada mi powtórka
wszystkiego dobrego!
reklama
matkaniewariatka
pięknieNo ja wczoraj badałam betę 1 raz 6+3 i taki wynik. Więc mam nadzieję że zobacze serduszko w niedziele![]()

ja się posiłkuję na razie domowymi testami, dopóki nie będę mieć wyniku przyrostu

Podziel się: