reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Gratuluję serduszek dziewczyny🥳
Tymczasem ja z moim 3+6 poczekam sobie na wizytę jeszcze troche 😅
Mr Bean Reaction GIF
odważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tc 🤣 normalnie bym czekała na przyrosty bety, usg, ale dodałaś mi odwagi ❤️ raźniej przecież czekać razem.

witajcie dziewczyny. jestem mamą 3 latki, o którą staraliśmy się z mężem 3,5 roku. po drodze niestety były wczesne straty i ciąża pozamaciczna. tym razem udało się zajść w ciążę od razu po decyzji że próbujemy. wczoraj i dziś testy pozytywne, ostatnia miesiączka 20.09, dziś jestem obstawiam 10 dpo, wynik bety z dziś 25, progesteron 31.
oczywiście porównuję wyniki do szczęśliwej ciąży z córeczką i beta jest sporo niższa niż miałam wtedy na podobnym etapie, ale wiem, że teraz na nic nie mam wpływu. wstrzykuję od dziś heparynę, biorę acard i badam przyrost w sobotę.

gratulacje dla Was wszystkich i życzę nam nudnych ciąż. :)

odważę się dołączyć, bo mam dokładnie ten sam tc 🤣 normalnie bym czekała na przyrosty bety, usg, ale dodałaś mi odwagi ❤️ raźniej przecież czekać razem.

witajcie dziewczyny. jestem mamą 3 latki, o którą staraliśmy się z mężem 3,5 roku. po drodze niestety były wczesne straty i ciąża pozamaciczna. tym razem udało się zajść w ciążę od razu po decyzji że próbujemy. wczoraj i dziś testy pozytywne, ostatnia miesiączka 20.09, dziś jestem obstawiam 10 dpo, wynik bety z dziś 25, progesteron 31.
oczywiście porównuję wyniki do szczęśliwej ciąży z córeczką i beta jest sporo niższa niż miałam wtedy na podobnym etapie, ale wiem, że teraz na nic nie mam wpływu. wstrzykuję od dziś heparynę, biorę acard i badam przyrost w sobotę.

Zapraszam, rozgość się 😀 sama końcówka ciąży też nie będzie łatwa kiedy dziewczyny z początku miesiąca będą już rozpakowane a my nadal nie 😅
Gratuluję 🥳Ja również om 20 września. Ale test wyszedł pozytywny dość szybko, bo 21dc

Witam wszystkie nowe dziewczyny, super że nasze grono się powiększa, oby jak najwięcej nas i aż do końca razem. Gratuluje wszystkim dziewczynom co zobaczyły serduszka 💜, Ja dziś 6+0 i przebieram nogami do środy, temat przewodni rozmów z mężem jak to teraz będzie i oby wszystko w porządku i bym lekko przeszła i dzidzia zdrowa.

Hej :) życzę żeby ta ciąża przebiegła bez komplikacji :) a będziesz badać jeszcze betę ?

reklama
Do góry