reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Jutro też wysłać zdjęcia testów? 🤣
Bounty Hunter Dog GIF by DefyTV

Nie żebym się doszukiwała jakiś zależności, ale mi też nic nie było 🤪🤣
Na bliźniaki nie ma w zasadzie szans, bo moja beta jest raczej z tych leniwych - przyrosty są w granicach 120-150% i też mam niskie wartości. W sensie - ja 9dpt miałam betę 60, gdzie większość dziewczyn w tym dniu ma już trzycyfrową. No i ta beta tak sobie rośnie konsekwentnie, lecz nie szaleńczo.

Na bliźniaki nie ma w zasadzie szans, bo moja beta jest raczej z tych leniwych - przyrosty są w granicach 120-150% i też mam niskie wartości. W sensie - ja 9dpt miałam betę 60, gdzie większość dziewczyn w tym dniu ma już trzycyfrową. No i ta beta tak sobie rośnie konsekwentnie, lecz nie szaleńczo.
Aj tam leniwe. Moje też takie były, a teraz wcale tego lenistwa nie zauważam, zwłaszcza wieczorami i nocami. 🤪

Moj największy przyrost to było 130%, a wahały się tak 80-100% 😆

U mnie też przyrosty nie były powalające. 9dpt 143, 11dpt 289 🤪 A sam wynik bety, jak wiesz, o niczym nie świadczy 😉

reklama
Mamy dużo kolezanek na forum, które nie miały praktycznie żadnych dolegliwości 😉
Chociażby @AScarlett
@LadyCaro np ja 😁 całą ciążę zero jakichkolwiek dolegliwości, objawów.
Jedyne co to pod koniec ciąży spuchły mi stopy, ale tak to gdyby nie USG nie wierzyłabym, że w niej jestem 😅 bo nawet brzucha długo nie miałam🙈

Do góry