reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Dzisiaj piękna kreska, 13/14 dpo. Plamienie ustało🤷‍♀️ czekam na wyniki bety i proga ☺️ I już chyba kończę z testami😅

Załączniki

• 1000042233.jpg
    1000042233.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 31
reklama
@LadyCaro masz tu tyle kciuków 🫶 daj znać od razu po wizycie. Mnie cały czas mdli, chyba bym wolała już zwymiotować i poczuć ulgę. W zdrowej ciąży miałam tak tylko tydzień, jadłam wtedy przez cały tydzień tylko bułkę z pasztetem bo po niej nie chciało mi się wymiotować, a tu praktycznie od początku mdłości 🤢
Ja jeszcze daje radę z tymi mdłościami.
Ale powoli się zwiększają.
Pierwsza ciąża do tego 3 miesiąca mnie męczyły, jadłam płatki śniadaniowe i frytki z maka… masakra 🫣
Teraz mnie odrzuca od kawy

@LadyCaro kciuki 🤞

Dziewczyny was mdli, a ja nie mogę wytrzymać z głodu. Jest dramat. Co bym nie zjadła za dwie godziny burczy mi w brzuchu, kolacja o 21 przed pójściem spać i nie mogę spać w nocy z głodu bo tak burczy że aż mi niedobrze. W takim tempie to przytyje chyba ze 30 kg 🤡
Nawet na noc zjadam siemię żeby jakoś zapchać ten brzuch ale niewiele to daje.

@LadyCaro kciuki 🤞

Dziewczyny was mdli, a ja nie mogę wytrzymać z głodu. Jest dramat. Co bym nie zjadła za dwie godziny burczy mi w brzuchu, kolacja o 21 przed pójściem spać i nie mogę spać w nocy z głodu bo tak burczy że aż mi niedobrze. W takim tempie to przytyje chyba ze 30 kg 🤡
Nawet na noc zjadam siemię żeby jakoś zapchać ten brzuch ale niewiele to daje.
Miałam tak w pierwszej ciąży, jadłam bez opamiętania 😂 Przytyłam 22 kg, co było niezłym wynikiem przy tej ilości fastfoodów i słodyczy, które wciągnęłam 🤭

Hej w piątek byłam prywatnie u lekarza i stwierdziła że coś jest koło blizny po CC. W sobotę byłam na oddziale dzisiaj mnie wypuścili. Beta z soboty 1700 dzisiaj 2860.
Pęcherzyk 4.2 mm w macicy.
Nie ma żadnej ciąży w bliźnie. Muszę czekać na rozwój sytuacji.
Może będzie jakiś uparciuch 🥹 kazał mi iść za dwa tygodnie na USG ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień 🫣

reklama
Hej w piątek byłam prywatnie u lekarza i stwierdziła że coś jest koło blizny po CC. W sobotę byłam na oddziale dzisiaj mnie wypuścili. Beta z soboty 1700 dzisiaj 2860.
Pęcherzyk 4.2 mm w macicy.
Nie ma żadnej ciąży w bliźnie. Muszę czekać na rozwój sytuacji.
Może będzie jakiś uparciuch 🥹 kazał mi iść za dwa tygodnie na USG ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień 🫣
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ❤️

Do góry