reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Wiem, miałam tak w poprzednich ciążach.. No, ale głowy nie potrafię wyciszyć. Zwłaszcza, że miałam raz biochemiczną. No nic, zrobię betę i dorzucę proga.
Doskonale rozumiem, u mnie w poprzedniej w 11 tc serduszko przestało bić, teraz też bardzo się boje i jestem przerażona kazdym plamieniem, ale próbuje sobie wytłumaczyć że tak może być

Wiem, miałam tak w poprzednich ciążach.. No, ale głowy nie potrafię wyciszyć. Zwłaszcza, że miałam raz biochemiczną. No nic, zrobię betę i dorzucę proga.
Ciezko przetrwać te pierwsze chwile ja dziś test zrobiłam testy oba czułość 20 . Nie za mocne te krechy, 3 dni po terminie miesiączki.. a zrobiłam bo dosłownie czuje jak tam na dole mnie ciągnie jak na miesiączkę

Załączniki

• IMG_20251117_085453.jpg
    IMG_20251117_085453.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 35
Ciezko przetrwać te pierwsze chwile ja dziś test zrobiłam testy oba czułość 20 . Nie za mocne te krechy, 3 dni po terminie miesiączki.. a zrobiłam bo dosłownie czuje jak tam na dole mnie ciągnie jak na miesiączkę
A robiłaś betę? 3 dni po terminie to już krechy powinny chyba być mocne. Może później owulacja była..

@LadyCaro masz tu tyle kciuków 🫶 daj znać od razu po wizycie. Mnie cały czas mdli, chyba bym wolała już zwymiotować i poczuć ulgę. W zdrowej ciąży miałam tak tylko tydzień, jadłam wtedy przez cały tydzień tylko bułkę z pasztetem bo po niej nie chciało mi się wymiotować, a tu praktycznie od początku mdłości 🤢

@LadyCaro masz tu tyle kciuków 🫶 daj znać od razu po wizycie. Mnie cały czas mdli, chyba bym wolała już zwymiotować i poczuć ulgę. W zdrowej ciąży miałam tak tylko tydzień, jadłam wtedy przez cały tydzień tylko bułkę z pasztetem bo po niej nie chciało mi się wymiotować, a tu praktycznie od początku mdłości 🤢
U mnie jest to samo... od trzech dni od rana tak mnie mdli, że masakra... dzisiaj to co chwile latam do toalety z myślą czy będę rzygac czy nie🫣🫣 Z jedzeniem tez średnio, nie mam apetytu :/ Jutro mam jechać do biura, ale no nie wiem czy dam radę :/

Chyba zależy od człowieka. Ja w poprzedniej ciąży do końca 1 trymestru miałam takie mdłości, że żyć się nie dało, a wymiotowałam tylko raz. Teraz biorę bonjeste - dziś 3 dzień i jest o niebo lepiej. Prawie wszystkie dolegliwości minęły.
A poprzednia ciąża fizjologiczną, bez żadnych problemów.

reklama
mi tez jest ciagle niedobrze i do tego wymioty mam, w brzuchu zostaje tylko to co najmniej wartosciowe 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ i wech mam taki jak jeszcze nigdy, dzisiaj musialam wyjsc do innego pokoju zjesc 2 sniadanie, bo jak poczulam czosnek z makaronu mojej corki to od razu niedobrze mi bylo ;/

Do góry