reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Dziewczyny, a jakie witaminy bierzecie?🤔
Prenatal Primo, resztę witamin (D, B12 itd) mam w normie, więc nie biorę dodatkowo. Jak sobie przypomnę to omegę łykam.
Ja dziś 6+0, ani jednej mdłości w dalszym ciągu 😂
Same here!
Hej w piątek byłam prywatnie u lekarza i stwierdziła że coś jest koło blizny po CC. W sobotę byłam na oddziale dzisiaj mnie wypuścili. Beta z soboty 1700 dzisiaj 2860.
Pęcherzyk 4.2 mm w macicy.
Nie ma żadnej ciąży w bliźnie. Muszę czekać na rozwój sytuacji.
Może będzie jakiś uparciuch 🥹 kazał mi iść za dwa tygodnie na USG ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień 🫣

Dziewczyny, jestem po wizycie, jest zarodek 3mm z bijącym sercem 😭😭 ryczę 😭
Yaaaay, dziewczyny, ależ cudowne wieści! Tulę Was mocno ❤️

Nie mam mdłości, owszem, ale mam jeden objaw: sikam ciągle. Non stop. W nocy wstaje 3x. W dzień ciągle, teraz z mężem wracamy do domu i musieliśmy na gwałt szukać stacji bo prawie zsikałam się w gacie

Ostatnia edycja:
Pisalam do lekarza odnośnie moich przyrostów bety i kazał mi już dzis być na wizycie, już jestem po. Na razie widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. Mówi że na razie wygląda to dobrze, bo ostatnio ten drugi miałam za duży. Mam już nie badać bety i przyjść na kontrolę za tydzień. Z rozmiarów pęcherzyka też wychodzi termin 12.07 ❤️

Nie mam mdłości, owszem, ale mam jeden objaw: sikam ciągle. Non stop. W nocy wstaje 3x. W dzień ciągle, teraz z mężem wracamy do domu i musieliśmy na gwałt szukać stacji bo prawie zsikałam się w
Joining Welcome Home GIF

O właśnie, sikanie, to jest to, objaw ciąży..
irytujący! Też sikam na potęgę. Spojrzę na wodę to już chce mi się siku…

reklama
Jestem po, na ten moment wygląda dobrze wszystko, jest pęcherzyk ładny i pęcherzyk żółtkowy, a lekarz się przyłożył i migało serduszko na USG 💕 nie włączał jeszcze bo za wcześnie, o zarodku nic nie mówił chyba nie mógł dobrze dojrzeć, słaby obraz, ale ewidentnie migało 💕
Ps. Jest na zdjęciu opis crl 2mm czyli coś tam wyznaczył zarodek

Ostatnia edycja:
Do góry