reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

@LadyCaro kciuki 🤞

Dziewczyny was mdli, a ja nie mogę wytrzymać z głodu. Jest dramat. Co bym nie zjadła za dwie godziny burczy mi w brzuchu, kolacja o 21 przed pójściem spać i nie mogę spać w nocy z głodu bo tak burczy że aż mi niedobrze. W takim tempie to przytyje chyba ze 30 kg 🤡
Nawet na noc zjadam siemię żeby jakoś zapchać ten brzuch ale niewiele to daje.
Mam podobnie z uczuciem głodu, ale u mnie to może kwestia cukrzycy. Noce przesypiam na szczęście. Na wadze na szczęście przybieram idealnie do wieku ciąży, nic więcej ponadto, więc chyba się to na wagę za bardzo nie przełoży.

Już mnie więcej mdli od 2 dni. Bo na zapachy to ja mam radar już z 3 tygodnie. Jednak mdłości były dość łagodne, zwiększały się przez jakieś zapachy. A dziś to od 5:00 do 13:00 mnie mdliło.

reklama
Mam wyniki bety. W sobotę 51,7, a dzisiaj 126,2. Chyba dobrze, chociaż się stresuję, bo zwolnił ten przyrost😬 No, ale nie mogłoby rosnąć cały czas o 400%...

Załączniki

• 1000042258.jpg
    1000042258.jpg
    182,3 KB · Wyświetleń: 26
Hej w piątek byłam prywatnie u lekarza i stwierdziła że coś jest koło blizny po CC. W sobotę byłam na oddziale dzisiaj mnie wypuścili. Beta z soboty 1700 dzisiaj 2860.
Pęcherzyk 4.2 mm w macicy.
Nie ma żadnej ciąży w bliźnie. Muszę czekać na rozwój sytuacji.
Może będzie jakiś uparciuch 🥹 kazał mi iść za dwa tygodnie na USG ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień 🫣
Jej, jaka super nowina, ale się cieszę. 😊 Oby było wszystko dobrze.

Jestem po, na ten moment wygląda dobrze wszystko, jest pęcherzyk ładny i pęcherzyk żółtkowy, a lekarz się przyłożył i migało serduszko na USG 💕 nie włączał jeszcze bo za wcześnie, o zarodku nic nie mówił chyba nie mógł dobrze dojrzeć, słaby obraz, ale ewidentnie migało 💕
Gratulacje! Ależ super. Zrobiłyście mi dzień dziś dziewczyny 😊😍

A ja dziewczyny mam przyrost i się zestresowałam ( chyba mam trochę podobnie jak i Ciebie @PasiastyOgon tyloo przyrosty trochę mniejsze )
w środę beta wynosila 6,29
W piątek-36,6
Dziś ( w poniedziałek ) - 97,7
Raz przyrost ok . 480% , drugi raz ok. 91% , progesteron stanął na 21. Miałam już nie robić przyrostu ale chyba w środę pójdę zrobić jeszcze raz .
@LadyCaro @Kwietniowa2026 piekne bety dziewczyny ❤️

A ja dziewczyny mam przyrost i się zestresowałam ( chyba mam trochę podobnie jak i Ciebie @PasiastyOgon tyloo przyrosty trochę mniejsze )
w środę beta wynosila 6,29
W piątek-36,6
Dziś ( w poniedziałek ) - 97,7
Raz przyrost ok . 480% , drugi raz ok. 91% , progesteron stanął na 21. Miałam już nie robić przyrostu ale chyba w środę pójdę zrobić jeszcze raz .
@LadyCaro @Kwietniowa2026 piekne bety dziewczyny ❤️
Przyrost jest w widełkach. Nie kładź sobie do głowy. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie z tego piękny dzidziol 🥰

reklama
Do góry