Chilove
Zaciekawiona BB
CudnieDobrze pamiętam, że masz dziś wizytę?
Mój mały kurczaczek ma 0,66cm. Jest dokładnie w rozmiarze, jakim powinien być.![]()
Tak, miałam wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudnieDobrze pamiętam, że masz dziś wizytę?
Mój mały kurczaczek ma 0,66cm. Jest dokładnie w rozmiarze, jakim powinien być.![]()
Cudowne wiadomościDobrze pamiętam, że masz dziś wizytę?
oooo tez cudowne informacjeCudnie![]()
rośnij maluchu
Tak, miałam wizytęjest wszystko super, 1-2 mniej jak z om ale to dla mnie spoko akurat bo miałam później owulację. U mnie 0.59 człowieka
Mam skierowanie na badania prenatalne już, ale nie mam karty ciąży bo lekarz nie miał w gabinecie i mnie przepraszal, mówię spoko następnym razem no i niestety test oggt to zrobienia pilnie.
Nie pamiętam w pierwszej ciąży (na pierwszej wizycie był pęcherzyk żółtkowy), w biochemię nie zdążyłam, a w tej straconej pierwsza wizyta była jak już było serduszko. Tym razem byłam pierwszy raz, kiedy był pęcherzyk ciążowy, ale chciałam potwierdzenia, że jest w macicy i lekarz wtedy powiedział, że kartę założymy na kolejnej wizycie jak będzie serduszko. I dziś założył, plus mam skierowania na badania i prenatalne.Cudowne wiadomości
oooo tez cudowne informacje
Dziewczyny, kartę ciąży zakładają dopiero jak serduszko będzie bić? Ja nie wiem jak ja rodziłam dwa razy, chyba ciążę w amoku przechodziłam, bo nic nie pamiętami te badania prenatalne - byłam święcie przekonana, że to mniej więcej w połowie ciąży się robi.
Ale czekaj, serduszko już widać było dzisiaj?Karta ciąży jak jest serce zazwyczaj, czasem jak jest serce i pierwsze wyniki badań a czasem od razu zakładająnie ma chyba reguły. Ja bym dostała jakby miał w gabinecie. Ale dla mnie najważniejsze było czy jest zarodek i serce
![]()
To dzisiaj serduszko też było widoczne?Nie pamiętam w pierwszej ciąży (na pierwszej wizycie był pęcherzyk żółtkowy), w biochemię nie zdążyłam, a w tej straconej pierwsza wizyta była jak już było serduszko. Tym razem byłam pierwszy raz, kiedy był pęcherzyk ciążowy, ale chciałam potwierdzenia, że jest w macicy i lekarz wtedy powiedział, że kartę założymy na kolejnej wizycie jak będzie serduszko. I dziś założył, plus mam skierowania na badania i prenatalne.
U mnie takAle czekaj, serduszko już widać było dzisiaj?