Dobra ja już nie wytrzymam po prostu teraz.
19 listopada post, że dzieci nie mają kurtek i butów - inna użytkowniczka kupiła nowe dla dziewczynek plus prezenty na święta. Ja zrobiłam paczkę żywnościową, buty nowe młodemu plus prezenty na święta. Dzieciom się nie żałuję, nawet obcym. Mogę to pomogę, wychodzę z takiego założenia, wszystko super. Tylko wiesz co Marta, pisałaś, że to losowa sytuacja jest bo mąż stracił pracę. Nie poszłaś do MOPSu a pisałaś,że na święta nie masz dla dzieci. I to już mi dali dużo do myślenia.
Powtarzam miała być losowa sytuacja bo mąż stracił pracę. Teraz poszedł już do pracy a Ty chcesz 130.000 tysięcy zapomogi, która rzekomo powstała przez 2 miesiące. Nie wiem ile masz musiał w takim razie zarabiać pieniędzy, żeby przez taki okres tak się zadłużyć.
Przypominam, że to losowa sytuacja miała być. Tylko, że widzisz ta losowa sytuacja już trwa i trwa. W maju założona inna zrzutka na Twoje imię i nazwisko i już wtedy było ciężko.
Pisałam Ci , do żabki Cię wezmą bo tam po prostu każdego biorą. To nie. To MOPSu nie bo po co? Bo groszowe sprawy.
Ale ta niżej zrzutka UWAGA która wklejam też jest z sytuacji losowej?
Dużo tu niezgodności i mało spójności. O co Ci chodzi ?
Nie wiem może to inna Marta Z ale sposób pisania i 3 dzieci, zgadza się co do joty
Witam jestem mamą 3dzieci chce zebrać pieniądze na opłaty i jedzenie ponieważ już teraz w maju ciężko było a czerwiec jest najgorszy i jesteśmy załamana cała ta sytuacja że nas dotknęła będę wdzięczna za każdą złotówkę wplacona a każdy grosz może pomóc....
pomagam.pl