koko.sanka
Fanka BB :)
O, ktoś o mnie pamięta, to miłe!Hej i jak sytuacja?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, ktoś o mnie pamięta, to miłe!Hej i jak sytuacja?![]()
O, ktoś o mnie pamięta, to miłe!6 grudnia dostałam okres i napisałam SMS z pytaniem do lekarza, czy mogę brać leki, bo ten okres świąteczny taki niepewny. Czy wyrobimy się z transferem. Lekarz odpisał, że tak, transfer powinien się odbyć pod koniec grudnia. Zaczęłam brać leki. Za 3 dni SMS, że mam odstawić leki, transfer jednak w styczniu
kilka dni przechodziłam do pracy na wkurwie
apka mi wylicza okres za kilka dni, więc znowu od 2dc zacznę brać leki. Mam nadzieję, że nasza
za niecały miesiąc będzie z nami
![]()
To daj znać kiedy to będzie i kiedy mocniej zaciskać kciukiO, ktoś o mnie pamięta, to miłe!6 grudnia dostałam okres i napisałam SMS z pytaniem do lekarza, czy mogę brać leki, bo ten okres świąteczny taki niepewny. Czy wyrobimy się z transferem. Lekarz odpisał, że tak, transfer powinien się odbyć pod koniec grudnia. Zaczęłam brać leki. Za 3 dni SMS, że mam odstawić leki, transfer jednak w styczniu
kilka dni przechodziłam do pracy na wkurwie
apka mi wylicza okres za kilka dni, więc znowu od 2dc zacznę brać leki. Mam nadzieję, że nasza
za niecały miesiąc będzie z nami
![]()
Super! Daj znać jak jutro beta i później przyrostCześć,
Pierwszy raz mam potrzebę żeby napisać, a nie tylko czytać. Bo stresuje się strasznie jutrzejsza beta. Nikomu w rodzinie nie mówię żeby znów nie płakali jak się nie uda. Ciężko tak milczeć
Transfer miałam 22.12.25 blastka 4.1.1
Od 5dpt rano cień na teście już się pojawił. Pierwszy raz tak szybko (to trzeci transfer)
Jutro 8dpt mam zrobić betę zgodnie z ustaleniami z kliniką, a 10dpt mam zrobić betę i progesteron. Miałam niski progesteron w dniu transferu (11,4) dołożyli mi leki.
Zarówno testy sikane „czułe” jak i ten standardowy wyszedł, nawet widzę że kreska ciemnieje ale nadal boję się że moja immunologia znów zrobi atak na zarodek i skończy się cieszenie już jutro.
Ufffff wygadałam się.
Wiem muszę się uzbroić w cierpliwość
Ja w dniu transferu miałam podobny progesteron (12 z kawałkiem). Nikt się nie przejąłCześć,
Pierwszy raz mam potrzebę żeby napisać, a nie tylko czytać. Bo stresuje się strasznie jutrzejsza beta. Nikomu w rodzinie nie mówię żeby znów nie płakali jak się nie uda. Ciężko tak milczeć
Transfer miałam 22.12.25 blastka 4.1.1
Od 5dpt rano cień na teście już się pojawił. Pierwszy raz tak szybko (to trzeci transfer)
Jutro 8dpt mam zrobić betę zgodnie z ustaleniami z kliniką, a 10dpt mam zrobić betę i progesteron. Miałam niski progesteron w dniu transferu (11,4) dołożyli mi leki.
Zarówno testy sikane „czułe” jak i ten standardowy wyszedł, nawet widzę że kreska ciemnieje ale nadal boję się że moja immunologia znów zrobi atak na zarodek i skończy się cieszenie już jutro.
Ufffff wygadałam się.
Wiem muszę się uzbroić w cierpliwość
GratulujęDziewczyny, mam wyniki krwi!
8dpt
Beta HCG 88
Progesteron 44,7
Jezu jak się cieszę, teraz tylko przyrosty
Długa droga za nami równo 6 lat starań, niepłodność immunologiczna leczona od półtorej roku, trzeci transfer dopiero światełko w tunelu
Dziękuję Wam za tą społeczność, mąż kochany, ale brakuje mi damskich interakcji