reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej i jak sytuacja?☺️
O, ktoś o mnie pamięta, to miłe! 😃 6 grudnia dostałam okres i napisałam SMS z pytaniem do lekarza, czy mogę brać leki, bo ten okres świąteczny taki niepewny. Czy wyrobimy się z transferem. Lekarz odpisał, że tak, transfer powinien się odbyć pod koniec grudnia. Zaczęłam brać leki. Za 3 dni SMS, że mam odstawić leki, transfer jednak w styczniu 😣 kilka dni przechodziłam do pracy na wkurwie 🔫 apka mi wylicza okres za kilka dni, więc znowu od 2dc zacznę brać leki. Mam nadzieję, że nasza ❄️ za niecały miesiąc będzie z nami ❤️🙏🏻

reklama
New Baby Love GIF by GreetPool

Mandarynek będzie miał siostrę :-)
christian bale smiling GIF

Gratki ogromniaste! 💕💕💕

O, ktoś o mnie pamięta, to miłe! 😃 6 grudnia dostałam okres i napisałam SMS z pytaniem do lekarza, czy mogę brać leki, bo ten okres świąteczny taki niepewny. Czy wyrobimy się z transferem. Lekarz odpisał, że tak, transfer powinien się odbyć pod koniec grudnia. Zaczęłam brać leki. Za 3 dni SMS, że mam odstawić leki, transfer jednak w styczniu 😣 kilka dni przechodziłam do pracy na wkurwie 🔫 apka mi wylicza okres za kilka dni, więc znowu od 2dc zacznę brać leki. Mam nadzieję, że nasza ❄️ za niecały miesiąc będzie z nami ❤️🙏🏻

Powodzenia 😊🍀

To daj znać kiedy to będzie i kiedy mocniej zaciskać kciuki ♥️

Cześć,
Pierwszy raz mam potrzebę żeby napisać, a nie tylko czytać. Bo stresuje się strasznie jutrzejsza beta. Nikomu w rodzinie nie mówię żeby znów nie płakali jak się nie uda. Ciężko tak milczeć

Transfer miałam 22.12.25 blastka 4.1.1

Od 5dpt rano cień na teście już się pojawił. Pierwszy raz tak szybko (to trzeci transfer)

Jutro 8dpt mam zrobić betę zgodnie z ustaleniami z kliniką, a 10dpt mam zrobić betę i progesteron. Miałam niski progesteron w dniu transferu (11,4) dołożyli mi leki.

Zarówno testy sikane „czułe” jak i ten standardowy wyszedł, nawet widzę że kreska ciemnieje ale nadal boję się że moja immunologia znów zrobi atak na zarodek i skończy się cieszenie już jutro.

Ufffff wygadałam się. 😉
Wiem muszę się uzbroić w cierpliwość

Załączniki

• IMG_3401.jpeg
    IMG_3401.jpeg
    800,7 KB · Wyświetleń: 59
Cześć,
Pierwszy raz mam potrzebę żeby napisać, a nie tylko czytać. Bo stresuje się strasznie jutrzejsza beta. Nikomu w rodzinie nie mówię żeby znów nie płakali jak się nie uda. Ciężko tak milczeć

Od 5dpt rano cień na teście już się pojawił. Pierwszy raz tak szybko (to trzeci transfer)

Jutro 8dpt mam zrobić betę zgodnie z ustaleniami z kliniką, a 10dpt mam zrobić betę i progesteron. Miałam niski progesteron w dniu transferu (11,4) dołożyli mi leki.

Zarówno testy sikane „czułe” jak i ten standardowy wyszedł, nawet widzę że kreska ciemnieje ale nadal boję się że moja immunologia znów zrobi atak na zarodek i skończy się cieszenie już jutro.

Ufffff wygadałam się. 😉
Super! Daj znać jak jutro beta i później przyrost🥰

Cześć,

Ufffff wygadałam się. 😉
Ja w dniu transferu miałam podobny progesteron (12 z kawałkiem). Nikt się nie przejął 😅 ale dziś 12+0, więc to chyba nie ma znaczenia 😅
Trzymam kciuki!

Dziewczyny, mam wyniki krwi!
8dpt
Beta HCG 88 ❤️
Progesteron 44,7 👍

Jezu jak się cieszę, teraz tylko przyrosty 🥰🥰🥰🥰
Długa droga za nami równo 6 lat starań, niepłodność immunologiczna leczona od półtorej roku, trzeci transfer dopiero światełko w tunelu

Dziękuję Wam za tą społeczność, mąż kochany, ale brakuje mi damskich interakcji

Dziewczyny, mam wyniki krwi!
8dpt
Beta HCG 88 ❤️
Progesteron 44,7 👍

Jezu jak się cieszę, teraz tylko przyrosty 🥰🥰🥰🥰
Długa droga za nami równo 6 lat starań, niepłodność immunologiczna leczona od półtorej roku, trzeci transfer dopiero światełko w tunelu

Dziękuję Wam za tą społeczność, mąż kochany, ale brakuje mi damskich interakcji
Gratuluję :) trzymamy kciuki, daj znać jak przyrosty.

reklama
Do góry