LadyCaro
Moderator
Co to znaczy później?Dziewczyny czy wczesna blascotysta z 5 doby może implantowac później?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to znaczy później?Dziewczyny czy wczesna blascotysta z 5 doby może implantowac później?
Z własnego doświadczenia wiem, że to chyba zależy od tego jak gruba jest otoczka. Też miałam z 5 doby i lekarz to wgl szans nie dawał na implantację (przez te otoczkę), 5 dpt beta 0.2, a 8 dpt beta 30Dziewczyny czy wczesna blascotysta z 5 doby może implantowac później?
No właśnie z tego co czytałam przy wczesnej blastocyścieZ własnego doświadczenia wiem, że to chyba zależy od tego jak gruba jest otoczka. Też miałam z 5 doby i lekarz to wgl szans nie dawał na implantację (przez te otoczkę), 5 dpt beta 0.2, a 8 dpt beta 30
Ogólnie trudno powiedzieć, to tak magiczny świat. Jednak tak na chłopski rozum, szybciej zaimplantuje się zarodek wykluty niż wczesną blastocysta, Która musi dojrzeć do stadiumDziewczyny czy wczesna blascotysta z 5 doby może implantowac później?
Mój lekarz kazał robić betę 6 dnia i 8 dnia. Jakby była ujemna to kazałby odstawic.Hej, jak w 8 dpt beta ujemna to już pozamiatane nie? Nie ma co przedłużać leków?
O odstawieniu leków decyduje lekarz, ale tak, dla mnie jak 8dpt beta ujemna to już niestety nic się nie wydarzy.Hej, jak w 8 dpt beta ujemna to już pozamiatane nie? Nie ma co przedłużać leków?
Zdecydowałam że zrobię jeszcze raz w 10 dpt i odstawiam wszystko. To już była moja ostatnia 4 procedura z beta 0....O odstawieniu leków decyduje lekarz, ale tak, dla mnie jak 8dpt beta ujemna to już niestety nic się nie wydarzy.
Hej, jak w 8 dpt beta ujemna to już pozamiatane nie? Nie ma co przedłużać lek
Słusznie, że zrobisz jeszcze w 10 dpt.Zdecydowałam że zrobię jeszcze raz w 10 dpt i odstawiam wszystko. To już była moja ostatnia 4 procedura z beta 0....