reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny!
Póki co udało nam się... :)

Drugi transfer odbył się 17 listopada.
Bety przyrastały prawidłowo (na ponad 9 tysiącach przestałam badać), a wczoraj na ostatniej wizycie w klinice doktor potwierdził ciążę wewnątrzmaciczną. Co prawda nie widać żadnej krewetki, misia haribo itp., ale! jest pęcherzyk żółtkowy i te inne czary mary.

Więc z nadzieją na przyszłość niedługo będę szukać lekarza do prowadzenia ciąży.

Trzymajcie za mnie kciuki, a jak trzymam za Was <3

reklama
Dziewczyny!
Póki co udało nam się... :)

Drugi transfer odbył się 17 listopada.
Bety przyrastały prawidłowo (na ponad 9 tysiącach przestałam badać), a wczoraj na ostatniej wizycie w klinice doktor potwierdził ciążę wewnątrzmaciczną. Co prawda nie widać żadnej krewetki, misia haribo itp., ale! jest pęcherzyk żółtkowy i te inne czary mary.

Więc z nadzieją na przyszłość niedługo będę szukać lekarza do prowadzenia ciąży.

Trzymajcie za mnie kciuki, a jak trzymam za Was <3
na krewetke czy misia haribo to masz jeszcze czas, moje pierwsze usg było kropką 😂

Tak tak, jutro mam wizyte. Akurat mój lekarz prowadzący poprzednia ciążę jakiś czas temu założył klinikę Pastelova w Poznaniu i oni też biorą udział w programie refundacji więc będę z nim rozmawiać. Natomiast chciałam się trochę przygotować stąd tez moje pytanie :)

I dziękuję za odpowiedź :)
Wiem, że nie pytałaś, ale napiszę 🤣🙈
Leczyłam się w Klinice Pastelowa. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana.
Gigantycznym plusem jest (w porównaniu z innymi placówkami), że mają dyżury w weekendy. Więc jeśli transfer przypada np. na niedzielę to nie przepada. W najgorszym razie trafisz nie na swojego lekarza prowadzącego tylko na kogoś innego kto ma dyżur danego dnia.

Wiem, że nie pytałaś, ale napiszę 🤣🙈
Leczyłam się w Klinice Pastelowa. Czułam się bardzo dobrze zaopiekowana.
Gigantycznym plusem jest (w porównaniu z innymi placówkami), że mają dyżury w weekendy. Więc jeśli transfer przypada np. na niedzielę to nie przepada. W najgorszym razie trafisz nie na swojego lekarza prowadzącego tylko na kogoś innego kto ma dyżur danego dnia.
O super, dziękuję :) ciesze się że napisałaś. Dzisiaj sprawdzałam cykl ale mimo 11dc nadal nie wiadomo z którego jajnika będzie owulacja, i ile wogole będzie skoro w 11dc nadal nie wiadomo.. w pon idę znowu i jeśli nie będzie owulacji z lewego jajnika to będę już rozmawiać o in vitro.

Do góry