Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok rozumiemzdaje mi się, że pisała jakiś czas temu, że ostatnią procedurę będzie przechodzić bez forum.
ja teżOk rozumiem
Mam nadzieję że wróci i rozwali system![]()
Trzymam kciuki, ja teraz zmieniam też klinikę...Przykro mi
Ja jeszcze daje mu szanse. Wizytę mam 12 grudnia także zobaczymy
Przelać do strzykawki insulinówki i wymieniać igły po prostu. Tak zazwyczaj dziewczyny robią.Hej dziewczyny. Pewnie temat już był. Mam stosować accofil co trzy dni 1/3 ampułki. Jak to ogarnąć?Mam wbić 1/3 a resztę wyrzucić?
dziewczyny jakoś do innej strzykawki nabierały 1/3 dawki.Hej dziewczyny. Pewnie temat już był. Mam stosować accofil co trzy dni 1/3 ampułki. Jak to ogarnąć?Mam wbić 1/3 a resztę wyrzucić?
Niby proste a skomplikowanedziewczyny jakoś do innej strzykawki nabierały 1/3 dawki.
Ja nie potrafiłam tego ogarnąć, kupiłam pojemnik sterylny na mocz, przelewałam tam całą dawkę i nabierałam sobie strzykawką 1/3![]()
Nieeee. Wlewalam całość do pojemnika i naciągałam równe części do 3 strzykawek . Ja akurat miałam z igłami . Też miałam co drugi dzień 1/3 ampułki . W ampułce z tego co pamiętam jest trochę więcej płynuNiby proste a skomplikowanei resztę wylewałas?