Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też nie mam specjalnych wskazań więc odstawiłam ale wiadomo obawy i ryzyko zawsze jestOdstawiałam jakoś w 13tc. Nie miałam bezpośrednich wskazań do stosowania.
Rozumiem. Też się bardzo stresowałam odstawieniem leków. Najpierw bałam się odstawić proga, później neoparin. A około 20tc prowadzący kazał mi odstawić Acard, więc już zupełnie zostałam bez leków.Też nie mam specjalnych wskazań więc odstawiłam ale wiadomo obawy i ryzyko zawsze jest![]()
Encorton redukowałam od 8+0 do 9+1.A ja mam pytanie, kiedy odstawialyscie progesteron, estrofem i ewentualny steryd encorton?? Ja encorton odstawilam w 7 tyg, estrofem od dzisiaj (9+2), a progesteron mam zmniejszony o polowę i mam go brac jeszcze przez 2 tyg i koniec. Trochę sie obawiam, bo jednak wiadomo progesteron tą ciążę ladnie podtrzymuje, ale może taki jest standard po in vitro. Jaak było u was?
Ale Ty jesteś na cyklu naturalnym?No wlasnie ja biorę tylko 2 x cyclogest, dwa razy badalam poziom razem z betą (ok. 4 tyg) to wyszlo mi 97 i 120 ng, więc poziom ogolnie wysoki. Trochę się obawiam teg
go odstawienia, bo jednak progesteron tą ciążę podtrzymuje, ale z drugiej strony lekarka z kliniki chyba wie co robi. Jeszcze przez 2 tyg mam brac i tak, ale 1 x dziennie, więc skończę w 11 tyg.