lady_in_blue
Fanka BB :)
No to idealnieWg apki okres mam mieć w piątektakże zobaczymy, czy się sprawdzi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to idealnieWg apki okres mam mieć w piątektakże zobaczymy, czy się sprawdzi
![]()
Hejkaja informuję, że pani genetyk dała nam rekomendację do transferu. Absolutnie mam nie czytać internetów ani googli. Także wieści dobre
Jutro wizyta u mojego lekarza prowadzącego. Mam nadzieję, że będzie decydująca pod kątem transferu
![]()
U mnie bez zmian, nic się nie dzieje.Jak tam u Ciebie? Testowałaś już?
U mnie bez zmian, nic się nie dzieje.
Miałam iść na betę w czwartek ale... przyśpieszę i pójdę dzisiaj![]()
Trzymamy kciukiDobry wieczór, wpadłam tylko powiedzieć, że transfer w następnym cyklu. Lekarz dał mi leki, czyli z tego, co się domyśliłam, to transfer na cyklu sztucznymtakże czekam na
![]()
Ja mam brać do końca ciąży i w pierwszej ciąży też tak brałam (+ chyba dwa tygodnie w połogu).Dziewczyny którym sie udały transfery i brały neoparin lub clenaxe kiedy odstawialyscie ?
Jestem według usg 15 tydzień i doktor zdecydowała się zrezygnować bo był na zaś.
Mam brać do końca ciąży ze wskazań immunologa i hematologa.Dziewczyny którym sie udały transfery i brały neoparin lub clenaxe kiedy odstawialyscie ?
Jestem według usg 15 tydzień i doktor zdecydowała się zrezygnować bo był na zaś.
Odstawiałam jakoś w 13tc. Nie miałam bezpośrednich wskazań do stosowania.Dziewczyny którym sie udały transfery i brały neoparin lub clenaxe kiedy odstawialyscie ?