• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnioweczki 2026, przyszłe mamusie.

A sylwester? Byłam u moich rodziców na kolacji, ogarnęli sami, że coś jest na rzeczy;P o 22;30 zabrałam rodzinę do domu, tam szybkie przegrupowanie sił, przebranie się w wygodne ubranie, o północy zapaliliśmy po zimnym ogniu, otworzyliśmy szampana 0- paskudny;p ale ja nigdy nie byłam typem ,,imprezowicza" zwykle w sylwestra piłam lampkę różowego wina grając w planszowki z przyjaciółmi albo zapraszając rodzinę na kolację;)

reklama
Co ja bym dała za takie podejście 🤣 Ja mam kurde mała tarczyce, 6ml :/ Niby wszystkie badania w normie (2 msc przed zajściem) tsh, ft3, ft4 atp i atpo, ale i tak dzis dzwoniłam po skierowanie do mojej pani doktor żeby je powtórzyć, na wszelki wypadek 🤣
Ja robiłam pakiet badań 10dpo( jeszcze nie wiedziałam, że to bił TEN cykl) więc nic nie powtarzam jedynie cholesterol mam mocno podniesiony, tyle, że nie byłam na badaniach na czczo bo o nich zapomniałam, więc chyba powtórzę za tydzień, puki co w mojej krwi pływa majonez ze świątecznej sałatki jarzynowej;p

A sylwester? Byłam u moich rodziców na kolacji, ogarnęli sami, że coś jest na rzeczy;P o 22;30 zabrałam rodzinę do domu, tam szybkie przegrupowanie sił, przebranie się w wygodne ubranie, o północy zapaliliśmy po zimnym ogniu, otworzyliśmy szampana 0- paskudny;p ale ja nigdy nie byłam typem ,,imprezowicza" zwykle w sylwestra piłam lampkę różowego wina grając w planszowki z przyjaciółmi albo zapraszając rodzinę na kolację;)
Super, sylwester na swoich zasadach :)
Do 15, ale przez to że jestem sama, i nikt mi nie zawracał głowy już skończyłam zadania na dziś prawie wszytskie. Więc hmmm, a Ty? Długi weekend?
oo bo to moment już zleci :D Taaak, jeszcze wolne mam, do 6.01 włącznie

Cześć Dziewczyny :) i ja się nieśmiało melduję z moim Cudem Bożonarodzeniowym.

Pozytywna beta 23.12, przyrost na dzień dzisiejszy dobry, prog też, dzis na USG zobaczyłam pęcherzyk w macicy i zalążki pęcherzyka żółtkowego.

Jestem równo w 5 tyg.

Apka poród wylicza na 5.09

Kolejna wizyta 7.01 oraz 21.01

Jestem po dwóch stratach we wczesnych ciążach…, więc przychodzę również z całym bagażem niepokoju.

Samopoczucie bardzo dobre, zero objawów oprócz sikania częstszego i braku okresu :D

właśnie przyszły mi wyniki bety 57,58, progesteron 24,4.
wyniki z 31.12 - Beta 28,6, progesteron 20

Kurde nie za mało? :/
Jak za mało? Dobrze!!!!;) spokojnie, kalkulator mówi, że jest ok. A progesteron ładny więc nie ma co się czepiać.

Załączniki

• Screenshot_20260102-123812.png
    Screenshot_20260102-123812.png
    66,3 KB · Wyświetleń: 48
Cześć Dziewczyny :) i ja się nieśmiało melduję z moim Cudem Bożonarodzeniowym.

Pozytywna beta 23.12, przyrost na dzień dzisiejszy dobry, prog też, dzis na USG zobaczyłam pęcherzyk w macicy i zalążki pęcherzyka żółtkowego.

Jestem równo w 5 tyg.

Apka poród wylicza na 5.09

Kolejna wizyta 7.01 oraz 21.01

Jestem po dwóch stratach we wczesnych ciążach…, więc przychodzę również z całym bagażem niepokoju.

Samopoczucie bardzo dobre, zero objawów oprócz sikania częstszego i braku okresu :D
Witamy Cię serdecznie, za chwilę Cie do nas wpisze na listy, i od teraz to już do samego września spokojnie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry