• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
W bezowulacyjnych tez moze byc pik, moze byc nawet skok temp :D

Ale nie wiem czemu lekarka na tak wczesnym etapie stwierdzila, ze bezowulacyjny.. to ze byl za maly na standardowy dzien owu nie znaczy, ze sie po prostu nie przesunie… brak owu to brak ciazy i prozka… mozesz sibie w 7dpo skoczyc na proga i zobaczysz czy byla czy nie :D
Ja z bezowulacyjnego wg ginekolog zaszłam w biochema 🫡

Hej słoneczka w ten pochmurny dzień ❤️ (przynajmniej u mnie)
Ale dzisiaj pospałam a teraz kawusia i czekam na mojego aż ze służby wróci i jakieś zakupy , dziś muszę pomyśleć nad głupotami których mi brakuje na wesele i najlepiej je kupić 😅

U mnie mała nadzieja że coś rusza, owulak 0.97 wyszedł. Jeszcze zrobię dzisiaj z dwa i zobaczymy

Załączniki

• IMG_6182.jpeg
    IMG_6182.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 33
Mam pytanie do dziewczyn które miały robione sono hsg - czy przed badaniem miałyście wykonany wymaz MUCHA ? Albo jeszcze jakieś inne badania ?

Dzień Dobry wszystkim❤️
Jak cudownie że dziś sobota🎉

Dziś 6 dc..czekam z niecierpliwością aż się skończy okres!
Zazwyczaj na tym etapie jestem już po... A w tym miesiącu coś mi się dłuży...🤔

A co bierzesz, jeśli mogę spytać? Ja od ponad dwóch miesięcy zmagam się z bezsennością, a jako że się staramy o ciążę to powiedziałam lekarzowi, że nasennych nie chcę. Ale jako że w krwi nic niepokojącego nie widać, poza niskimi limfocytami, to lekarz powiedziała, że bez spania nie będzie ciąży i bez farmakologii się nie obejdzie. Zapisała mi Trittico. Biorę od czterech nocy, ale brak jakiejkolwiek poprawy. Już nie wiem czy cokolwiek mi pomoże 😢...
Ja ze spaniem nigdy nie miałam problemu, więc nie pomogę. Ja przyłożę głowę do poduszki i mnie nie ma. Zazwyczaj jestem raczej sówką i mogę siedzieć ale mimo to bardzo często senność przychodzi w najmniej spodziewanych momentach🤣 Co bywa problemem, bo jak mnie zmorzy to czekanie na męża tak żeby nie zasnąc jak idzie od prysznic bywa wyzwaniem🤣

Teraz jednorazowo wziełam chlorprothixen... Hydroksyzyna doraźnie słabo na mnie działała więc kiedyś poprosiłam o coś mocniejszego... I one sobie tak leżały bo skutki uboczne które wyczytałam w ulotce powodowały że się bałam Użyłam jej kiedyś 1raz... I pomogło...obyło się bez działań niepożądanych ...I teraz po wielu miesiącach idąc dompracy czując że będzie ciężko wzięłam je ze sobą, czego nie żałuje bo naprawdę mi pomogły... Jedyne co mi to martwię się że jakiś tam jednak wpływ na hormony mają🤷‍♀️ niestety teraz już nie cofnę i najwyżej przedłuży mi się cylk

reklama
Dzień Dobry wszystkim❤️
Jak cudownie że dziś sobota🎉

Dziś 6 dc..czekam z niecierpliwością aż się skończy okres!
Zazwyczaj na tym etapie jestem już po... A w tym miesiącu coś mi się dłuży...🤔

Ja ze spaniem nigdy nie miałam problemu, więc nie pomogę. Ja przyłożę głowę do poduszki i mnie nie ma. Zazwyczaj jestem raczej sówką i mogę siedzieć ale mimo to bardzo często senność przychodzi w najmniej spodziewanych momentach🤣 Co bywa problemem, bo jak mnie zmorzy to czekanie na męża tak żeby nie zasnąc jak idzie od prysznic bywa wyzwaniem🤣

Teraz jednorazowo wziełam chlorprothixen... Hydroksyzyna doraźnie słabo na mnie działała więc kiedyś poprosiłam o coś mocniejszego... I one sobie tak leżały bo skutki uboczne które wyczytałam w ulotce powodowały że się bałam Użyłam jej kiedyś 1raz... I pomogło...obyło się bez działań niepożądanych ...I teraz po wielu miesiącach idąc dompracy czując że będzie ciężko wzięłam je ze sobą, czego nie żałuje bo naprawdę mi pomogły... Jedyne co mi to martwię się że jakiś tam jednak wpływ na hormony mają🤷‍♀️ niestety teraz już nie cofnę i najwyżej przedłuży mi się cylk
Mój okres w tym cyklu też jakiś inny i leci sobie w kulki 😀 i się dłuży 😀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry