Hermeneg
Fanka BB :)
To raczej nie grypa
Dzidziulek się rozpycha
Jedziesz na bete ? Czy czekasz do poniedziałku ?
Mam dwóch domowników w domu z grypą więc bardzo możliwe, że i mnie już wzięło
Byłam już, czekam na wyniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To raczej nie grypa
Dzidziulek się rozpycha
Jedziesz na bete ? Czy czekasz do poniedziałku ?
Ja z bezowulacyjnego wg ginekolog zaszłam w biochemaW bezowulacyjnych tez moze byc pik, moze byc nawet skok temp
Ale nie wiem czemu lekarka na tak wczesnym etapie stwierdzila, ze bezowulacyjny.. to ze byl za maly na standardowy dzien owu nie znaczy, ze sie po prostu nie przesunie… brak owu to brak ciazy i prozka… mozesz sibie w 7dpo skoczyc na proga i zobaczysz czy byla czy nie![]()
Moja Reakcja „kocham to” jest nieprzypadkowaMam dwóch domowników w domu z grypą więc bardzo możliwe, że i mnie już wzięło
Byłam już, czekam na wyniki![]()
No wlasnie…Ja z bezowulacyjnego wg ginekolog zaszłam w biochema![]()
I dzisiaj bedzie ciekawy wieczorU mnie mała nadzieja że coś rusza, owulak 0.97 wyszedł. Jeszcze zrobię dzisiaj z dwa i zobaczymy
Ja ze spaniem nigdy nie miałam problemu, więc nie pomogę. Ja przyłożę głowę do poduszki i mnie nie ma. Zazwyczaj jestem raczej sówką i mogę siedzieć ale mimo to bardzo często senność przychodzi w najmniej spodziewanych momentachA co bierzesz, jeśli mogę spytać? Ja od ponad dwóch miesięcy zmagam się z bezsennością, a jako że się staramy o ciążę to powiedziałam lekarzowi, że nasennych nie chcę. Ale jako że w krwi nic niepokojącego nie widać, poza niskimi limfocytami, to lekarz powiedziała, że bez spania nie będzie ciąży i bez farmakologii się nie obejdzie. Zapisała mi Trittico. Biorę od czterech nocy, ale brak jakiejkolwiek poprawy. Już nie wiem czy cokolwiek mi pomoże...
Tak, MUCH i standardowy wymaz z pochwy. W razie gdyby były jakieś bakterie to nie „popychasz” ich dalej, ale na wszelki wypadek i tak dostaje się antybiotyk poMam pytanie do dziewczyn które miały robione sono hsg - czy przed badaniem miałyście wykonany wymaz MUCHA ? Albo jeszcze jakieś inne badania ?
Mój okres w tym cyklu też jakiś inny i leci sobie w kulkiDzień Dobry wszystkim
Jak cudownie że dziś sobota
Dziś 6 dc..czekam z niecierpliwością aż się skończy okres!
Zazwyczaj na tym etapie jestem już po... A w tym miesiącu coś mi się dłuży...
Ja ze spaniem nigdy nie miałam problemu, więc nie pomogę. Ja przyłożę głowę do poduszki i mnie nie ma. Zazwyczaj jestem raczej sówką i mogę siedzieć ale mimo to bardzo często senność przychodzi w najmniej spodziewanych momentachCo bywa problemem, bo jak mnie zmorzy to czekanie na męża tak żeby nie zasnąc jak idzie od prysznic bywa wyzwaniem
Teraz jednorazowo wziełam chlorprothixen... Hydroksyzyna doraźnie słabo na mnie działała więc kiedyś poprosiłam o coś mocniejszego... I one sobie tak leżały bo skutki uboczne które wyczytałam w ulotce powodowały że się bałam Użyłam jej kiedyś 1raz... I pomogło...obyło się bez działań niepożądanych ...I teraz po wielu miesiącach idąc dompracy czując że będzie ciężko wzięłam je ze sobą, czego nie żałuje bo naprawdę mi pomogły... Jedyne co mi to martwię się że jakiś tam jednak wpływ na hormony mająniestety teraz już nie cofnę i najwyżej przedłuży mi się cylk