• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Daje zdjęcie do oceny ale straciłam jakoś nadzieję…
Dzień miesiączki nie zawsze daje spektakularne ciemne kreski - ja miałam wyraźną kilka dni po.
Może pobadaj jeszcze testy i skontaktuj się z jakimś laboratorium albo ginekologiem ,że jesteś po kilku stratach i chciałabyś sprawdzić bete i niech da odrazu na dwa razy (żebyś mogła zbadać przyrost). Do badania beta HCG nie trzeba być na czczo.
Kurczę,szkoda ,że u Ciebie nie można komercyjnie zbadać bety 🙄😔 to by wielu kobietom ułatwiło wiele kobiecych spraw i uspokoiło 😔
Trzymam kciuki cały czas - bo wiadomo,że nie zjedziesz do Polski na hura bo to i urlop z pracy trzeba zabrać i mieć pieniądze na podróż 😞

reklama
Dzień miesiączki nie zawsze daje spektakularne ciemne kreski - ja miałam wyraźną kilka dni po.
Może pobadaj jeszcze testy i skontaktuj się z jakimś laboratorium albo ginekologiem ,że jesteś po kilku stratach i chciałabyś sprawdzić bete i niech da odrazu na dwa razy (żebyś mogła zbadać przyrost). Do badania beta HCG nie trzeba być na czczo.
Kurczę,szkoda ,że u Ciebie nie można komercyjnie zbadać bety 🙄😔 to by wielu kobietom ułatwiło wiele kobiecych spraw i uspokoiło 😔
Trzymam kciuki cały czas - bo wiadomo,że nie zjedziesz do Polski na hura bo to i urlop z pracy trzeba zabrać i mieć pieniądze na podróż 😞
Nie wiem co robić, może poczekam do jutra zrobię rano kolejny test, jeśli kreska zniknie całkowicie to będzie Biochem a jeśli będzie dalej się utrzymywać taka niewyraźna to zadzwonię do ginekologa… nie wiem czy dziś dzwonić czy co. Czuję się jak zagubiona dziewczynka a mam 36 lat.

Nie wiem co robić, może poczekam do jutra zrobię rano kolejny test, jeśli kreska zniknie całkowicie to będzie Biochem a jeśli będzie dalej się utrzymywać taka niewyraźna to zadzwonię do ginekologa… nie wiem czy dziś dzwonić czy co. Czuję się jak zagubiona dziewczynka a mam 36 lat.
Ja bym zadzwoniła dzisiaj i spróbowała się umówić i jutro zrobiła jeszcze jeden test.

Matko, a ja myślałam że Polska służba zdrowia to jakiś żart. A w jakim kraju mieszkasz ?

Ja też bym zadzwoniła dziś na Twoim miejscu i nie czekała , niepewność jest najgorsza

Ja bym poczekała jeszcze, ginekolog i tak nic nie zobaczy przy tak małej becie,testy bym robiła cały czas z tej samej firmy żeby mieć lepsze odniesienie i większą dokładność, mi przy biochem miesiaczka się zaczęła 2 dni po terminie a beta była 27 więc jak przyjdzie okres to będziesz wiedziała że był biochem a jak nie przyjdzie np za tydzień to możesz iść zobaczyć u ginekologa czy jest chociaż pęcherzyk w dobrym miejscu. Nie ma co panikować, nic się nie zadzieje złego przez tydzień z Twoim zdrowiem, nawet jakby odpukać było cp to i tak tego teraz nikt nie jest w stanie zweryfikować 😘

Ja bym zadzwoniła dzisiaj i spróbowała się umówić i jutro zrobiła jeszcze jeden test.

Matko, a ja myślałam że Polska służba zdrowia to jakiś żart. A w jakim kraju mieszkasz ?
Właśnie już się dodzwoniłam. Mogę przyjechać w poniedziałek na badanie bety i progesteronu, place sama oczywiście ale to nie problem. Chyba, że kreska zniknie, przyjdzie okres to odwolam badanie. Ja mieszkam w Niemczech. Dziś powiedzieli że bez sensu bo czwartek jutro to samo bo najlepiej co dwa dni zbadać, tak wiem o tym.

reklama
Moje zdjęcia w dniu miesiączki 2 dni po i tydzień po.

Załączniki

• IMG_1635.jpeg
    IMG_1635.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 111
  • IMG_1704.jpeg
    IMG_1704.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_1786.jpeg
    IMG_1786.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 106

Nowe wątki

reklama