• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Kurcze ja w sumie nie liczyłam nigdy, aż mnie korci policzyć to wszystko i chyba tak zrobię. 🤣🤣 Rozpisuje i wracam za jakiś czas 💪

EDIT: gdzieś do 500zl dociągnięmy za oboje doliczając magnes potas i probiotyk do naszego składu. Także nie jest to majątek, ale w budżecie czuć różnicę

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem wam szacunek za suplementację 😱 czaha dymi. Ile kasy na to wydajecie? Grube setki chyba...
Aktualizacja facelle Rossman. Chyba easy home faktycznie dyszka bo dużej różnicy nie ma.
1000014495.webp
❤️❤️❤️ zdecydowanie nie duszek 🫂 gratulacje ❤️

Dobry! Jestem dzis nie do zycia! Maz mnie zarazil, caly tydzien przed owu bede chora, jesli tak to dalej pojdzie, dlatego nie zwiastuje sobie dobrych wynikow, chyba odpuszcze mierzenie temp nawet, wrzuce w plan jakis seks w tym czasie, ale bez spiny bo watpie zeby moj organizm zapragnal rozwijac nowe zycie, bardziej skupi sie na ratowaniu obecnego 😂 moze nawet sie owu przesunie, nie chce sie tym jeszcze dodatkowo spinac, zatestuje sobie jakos w okolicy planowanej @ i zobaczymy co bedzie.. choc dziwne rzecY sie dzieja bo jestem ledwo po @ a juz czuje jajniki

Hejka! U mnie niestety słabo cokolwiek rośnie, dużo drobnych pęcherzyków na obu jajnikach, tak samo jak w środę 🥲 wygląda na to, że chyba Lametta przestaje na mnie działać. Sprawdzę jeszcze w niedzielę, później umówię się do mojej lekarki na wizytę i obgadamy szczegóły, to jest 18 cykl starań, 6 stymulowany, jasno zapytam czy zakwalifikuje mnie do rządowego programu u siebie w klinice, szczerze powiedziawszy szkoda mi czasu na inseminację, chciałabym działać, najlepiej już teraz 😁

Hejka! U mnie niestety słabo cokolwiek rośnie, dużo drobnych pęcherzyków na obu jajnikach, tak samo jak w środę 🥲 wygląda na to, że chyba Lametta przestaje na mnie działać. Sprawdzę jeszcze w niedzielę, później umówię się do mojej lekarki na wizytę i obgadamy szczegóły, to jest 18 cykl starań, 6 stymulowany, jasno zapytam czy zakwalifikuje mnie do rządowego programu u siebie w klinice, szczerze powiedziawszy szkoda mi czasu na inseminację, chciałabym działać, najlepiej już teraz 😁
Przy tylu cyklach i biorąc pod uwagę ile już macie zrobionej diagnostyki myślę że bez problemu. Trzymam kciuki 🤞🏻

Dzień dobry, wlatuje druga ☕, komu komu?
Śniło mi się że chodziłam z brzuchem po lesie, byłam na grzybach 🫣 i obudziłam się taka zmęczona a jednocześnie szczęśliwa 😊😊

Sika dziś ktoś?
Wszystkie dziś w pracy czy nie? Jak spędzacie ten piękny piątek?

reklama
Pytanie do dziewczyn na diecie - czy któraś nie chciałaby się motywować na priv? Zostało mi wciąż min 10kg do zrzucenia po ciąży a to już pół roku… I żywienie się głównie słodyczami nie pomaga. Brak ruchu też nie. Potrzebuje chyba być przed kimś odpowiedzialna, że będę się trzymać diety.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry