StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Witam w klubie…Dzień dobry️
Tak źle dziś spałam że dramat zasnęłam koło 2 i mogłabym sobie zapałki w oczy włożyćnie wiem jak dotrwam do 16
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam w klubie…Dzień dobry️
Tak źle dziś spałam że dramat zasnęłam koło 2 i mogłabym sobie zapałki w oczy włożyćnie wiem jak dotrwam do 16
![]()
Mi się śniło że poszłam na betę i miałam ją na poziomie równo 20. Marzenia ściętej głowyDzień dobry, wlatuje druga, komu komu?
Śniło mi się że chodziłam z brzuchem po lesie, byłam na grzybachi obudziłam się taka zmęczona a jednocześnie szczęśliwa
Sika dziś ktoś?
Wszystkie dziś w pracy czy nie? Jak spędzacie ten piękny piątek?
Ja w pracy ale w domuDzień dobry, wlatuje druga, komu komu?
Śniło mi się że chodziłam z brzuchem po lesie, byłam na grzybachi obudziłam się taka zmęczona a jednocześnie szczęśliwa
Sika dziś ktoś?
Mnie bolał prawy jajnik i promieniował aż do pachwiny , nie mogłam się wgl ułożyć żeby nie bolało i zasnąć więc byleby przetrwać ten dzieńWitam w klubie…
Mnie właśnie nic nie bolało. Wierciłam się i wierciłam.Mnie bolał prawy jajnik i promieniował aż do pachwiny , nie mogłam się wgl ułożyć żeby nie bolało i zasnąć więc byleby przetrwać ten dzień
Hej hej u mnie dopiero gotuję się owsianka waniliowa z jabłkiem i borówkami, po śniadaniu będzie czas na pierwszą kawkęDzień dobry, wlatuje druga, komu komu?
Sika dziś ktoś?
Może coś Ci nie daje spokoju ? Albo jesteś overthinking jak jaMnie właśnie nic nie bolało. Wierciłam się i wierciłam.
Ja jestem mega overthinking. Mocniej się nie daMoże coś Ci nie daje spokoju ? Albo jesteś overthinking jak ja![]()
Miałam to samo proponować.Pytanie do dziewczyn na diecie - czy któraś nie chciałaby się motywować na priv? Zostało mi wciąż min 10kg do zrzucenia po ciąży a to już pół roku… I żywienie się głównie słodyczami nie pomaga. Brak ruchu też nie. Potrzebuje chyba być przed kimś odpowiedzialna, że będę się trzymać diety.