• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Dzień dobry, wlatuje druga ☕, komu komu?
Śniło mi się że chodziłam z brzuchem po lesie, byłam na grzybach 🫣 i obudziłam się taka zmęczona a jednocześnie szczęśliwa 😊😊

Sika dziś ktoś?
Wszystkie dziś w pracy czy nie? Jak spędzacie ten piękny piątek?
Mi się śniło że poszłam na betę i miałam ją na poziomie równo 20. Marzenia ściętej głowy 🙃

Dzień dobry, wlatuje druga ☕, komu komu?
Śniło mi się że chodziłam z brzuchem po lesie, byłam na grzybach 🫣 i obudziłam się taka zmęczona a jednocześnie szczęśliwa 😊😊

Sika dziś ktoś?
Wszystkie dziś w pracy czy nie? Jak spędzacie ten piękny piątek?
Hej hej u mnie dopiero gotuję się owsianka waniliowa z jabłkiem i borówkami, po śniadaniu będzie czas na pierwszą kawkę ☕ ❤️ U mnie dziś wolne, mam zamiar się pół dnia kszątać w szlafroku no i ogarnę trochę dom bo pranie czyste i brudne wychodzi dosłownie z każdego konta 😵‍💫 🤐 za 2 dni ma przyjść 🐒, już bardzo czekam na kolejny cykl 🤞 🌈 ❤️

reklama
Pytanie do dziewczyn na diecie - czy któraś nie chciałaby się motywować na priv? Zostało mi wciąż min 10kg do zrzucenia po ciąży a to już pół roku… I żywienie się głównie słodyczami nie pomaga. Brak ruchu też nie. Potrzebuje chyba być przed kimś odpowiedzialna, że będę się trzymać diety.
Miałam to samo proponować. 🙈 Więc jestem chętna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry