P
Paula. sz
Gość
A ja byłam zbadać progesteron 6 dni po owulacji.
Nie bylam na wizycie bo lekarz chory wiec zobaczymy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak a dodatkowo ile dram biurowych nas omijaJa przyznam, że siknęłam, choć miałam w planach znacznie później. Miałam dziwny cykl - dwa wzrosty lh, a potem ciągle nisko, śluz się zmienił na niepłodny. Więc pomyślałam, że może ten wyższy wzrost to jednak był pik tylko test się źle wybarwił lub nie złapał piku. Byłoby 10 dc wtedy. Test negatywny...
Piąteczka! Też pracuję zdalnie i bardzo się cieszę, bo nie muszę patrzeć na moją niewydarzoną managerkęJedynie na spotkaniach online
![]()
Ja jutro idę zbadać i trochę się stresuje…A ja byłam zbadać progesteron 6 dni po owulacji.
Ja we wtorek idę na AMH i homocysteine i też się już stresujeJa jutro idę zbadać i trochę się stresuje…
Jestem ciekawa jaki wynik będzie.Ja jutro idę zbadać i trochę się stresuje…
Ja to się boję że się okaże że wgl ma cykle bezowulacyjne..Ja we wtorek idę na AMH i homocysteine i też się już stresuje![]()
Jak u ciebie? Robiłas test?Dziewczyny... coś jestAle z betą zaczekam do poniedziałku. Zobaczę jutro czy test ściemnieje. Boję się kolejnego rozczarowania
![]()
witamy i również szybkich dwóch kreseczekCześć dziewczyny, czy mogę sie zapisać w tym miesiącu na ławeczkę? Dostałam wyniki badań, które wykluczyły potencjalną chorobę, którą mogłabym mieć i mam w związku z tym zielone światło na starania, ale testowanie pierwsze już wypadnie w marcu.
Byłam na kreskach w 2023 roku, mam córeczkę z kwietnia 2024.
Życzę wszystkim testującym jeszcze w lutym samych pozytywnych testów!