• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Cześć dziewczyny, czy mogę sie zapisać w tym miesiącu na ławeczkę? Dostałam wyniki badań, które wykluczyły potencjalną chorobę, którą mogłabym mieć i mam w związku z tym zielone światło na starania, ale testowanie pierwsze już wypadnie w marcu.

Byłam na kreskach w 2023 roku, mam córeczkę z kwietnia 2024.

Życzę wszystkim testującym jeszcze w lutym samych pozytywnych testów!

Ja przyznam, że siknęłam, choć miałam w planach znacznie później. Miałam dziwny cykl - dwa wzrosty lh, a potem ciągle nisko, śluz się zmienił na niepłodny. Więc pomyślałam, że może ten wyższy wzrost to jednak był pik tylko test się źle wybarwił lub nie złapał piku. Byłoby 10 dc wtedy. Test negatywny...

Piąteczka! Też pracuję zdalnie i bardzo się cieszę, bo nie muszę patrzeć na moją niewydarzoną managerkę 😝 Jedynie na spotkaniach online 😅
Tak a dodatkowo ile dram biurowych nas omija 😂😂

Ja biało na testach, okresu nie ma, żadnych objawów oprócz bolu sutków nie mam, owulacja była 8/9 luty więc teoretycznie jeszcze piłka w grze, chociaż nie nastawiam się; to dopiero pierwszy cykl także luźniutko 😎
Cześć dziewczyny, czy mogę sie zapisać w tym miesiącu na ławeczkę? Dostałam wyniki badań, które wykluczyły potencjalną chorobę, którą mogłabym mieć i mam w związku z tym zielone światło na starania, ale testowanie pierwsze już wypadnie w marcu.

Byłam na kreskach w 2023 roku, mam córeczkę z kwietnia 2024.

Życzę wszystkim testującym jeszcze w lutym samych pozytywnych testów!
witamy i również szybkich dwóch kreseczek 🥰

reklama
Powiedzcie mi czy Wy wiecie lub Wasi lekarze mówili coś na temat wad genetycznych? W sensie jak gdzieś czytam to w większości przypadków pisze że to bardziej wina złego podziału komórki i to z komorka musiałoby być co nie tak a nie z plemnikiem. Chciałabym się dowiedzieć czy jest sens badania nasienia, czy wynik badania może coś powiedzieć o tym że jest ryzyko złego podziału itp ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry