• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Dzień dobry w sobotę 😀 W końcu! Mam tak dość mojej pracy, że szok...

Dziewczyny, stosujecie żele wspomagające płodność? Ja przy poprzednich staraniach używałam Conceive i Ferti Lily, można było je bez problemu kupić w aptekach (ja akurat kupowałam online na DOZ czy Gemini), a teraz ciężko je dostać. Conceive widzę na stronie producenta. Zastanawiam się dlaczego apteki już ich nie sprzedają, coś jest z nimi nie tak? Kupiłabym, ale jakoś mnie to powstrzymuje 🤔

Ostatnia edycja:
reklama

Dziewczyny, stosujecie żele wspomagające płodność? Ja przy poprzednich staraniach używałam Conceive i Ferti Lily, można było je bez problemu kupić w aptekach (ja akurat kupowałam online na DOZ czy Gemini), a teraz ciężko je dostać. Conceive widzę na stronie producenta. Zastanawiam się dlaczego apteki już ich nie sprzedają, coś jest z nimi nie tak? Kupiłabym, ale jakoś mnie to powstrzymuje 🤔
Ja kupuje przez allegro, znalazłam zestaw który w przeliczeniu na mililitry wychodzi najkorzystniej bo za ponad 80 ml 99 zł 👌 https://allegro.pl/oferta/fertilsaf...tarajacych-sie-o-dziecko-conceive-18275587456

Siemanko, poproszę o laczka bo wczoraj lenistwo wygrało. 😵‍💫

Ale! Dzisiaj już poszłam na siłownię 😁
20260221_103426.jpg

Zamawialam na internecie, jakos tak mi wygodniej, ale uzywalismy w zeszlym cyklu, ogolnie faktycznie jako zel sie sprawdza, co do wspomagania, jeszcze nie wyszlo :D
Siemanko, poproszę o laczka bo wczoraj lenistwo wygrało. 😵‍💫

Ale! Dzisiaj już poszłam na siłownię 😁
Zobacz załącznik 1736105
Laczento z zasady wlatuje! 🩴 co to za przekladanie z dnia na dzien? :D zero obowiazku! 😂 ale podziwiam za dzis!

Wróciłam właśnie z labolatorium , mąż mnie zmusił . Jeszcze nie bylo tak żebym miala tak długi cykl 🫣
Ból brzucha ustał całkowicie , i sama nie wiem ... moze jak zobaczę bede <1 to dostanę, to zawsze działa 🤔
Jeszcze mam jeden test w domu , więc chyba zaraz spróbuję się upewnić .. dzisiaj mam 32 dc ...

Wpiszcie mnie proszę na ławeczkę w tym cyklu nie ma się co łudzić że wgl owulacja wystąpiła…
Dobra dziewczyny pogubiłam się zrobiłam test owulacyjny dziś… wyszedł taki jak poniżej… czyli byłabym przed owulacją a jestem w 20 dniu cyklu i dlatego taki wynik ? To by oznaczało bardzo długi cykl jak na mnie… Pogubiłam się już… 😢

Załączniki

• IMG_2800.jpeg
    IMG_2800.jpeg
    68,1 KB · Wyświetleń: 58
Wróciłam właśnie z labolatorium , mąż mnie zmusił . Jeszcze nie bylo tak żebym miala tak długi cykl 🫣
Ból brzucha ustał całkowicie , i sama nie wiem ... moze jak zobaczę bede <1 to dostanę, to zawsze działa 🤔
Jeszcze mam jeden test w domu , więc chyba zaraz spróbuję się upewnić .. dzisiaj mam 32 dc ...
Trzymam kciuki żeby była wysoka 🫶

Dobra dziewczyny pogubiłam się zrobiłam test owulacyjny dziś… wyszedł taki jak poniżej… czyli byłabym przed owulacją a jestem w 20 dniu cyklu i dlatego taki wynik ? To by oznaczało bardzo długi cykl jak na mnie… Pogubiłam się już… 😢
Owulacje mozesz miec nawet dzis/ jutro.. przedluzyl Ci sie cykl z jakiegos powodu, ale pilka nadal moze byc w grze

reklama
A zebys kurde sie dzisiaj zaskoczyla!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry