• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Robiłam wczoraj i kreska testowa była praktycznie niewidoczna a wcześniejsze były mocniejsze i stopniowo spadała wartość więc sądziłam że już jestem po… a dziś taki kok
Kurde to żałuję, że ja przestałam robić, miałam tak samo, już myślałam że jestem po... 🫣 A obserwujesz śluz? Mój zrobił się kremowy, tym bardziej uznałam, że już po owulacji 🫣

U mnie już wszystko wiadomo ...

Załączniki

• Screenshot_20260221-163137.Files by Google.png
    Screenshot_20260221-163137.Files by Google.png
    159 KB · Wyświetleń: 130
Dziewczyny ale zdycham, jeszcze bylam w pracy dzis do 15, wrocilam do domu , zmierzylam temp i 38 🤒 boli mnie czolo i pstryka mi w uchu, boje sie ze na samym przeziebieniu sie nie skonczy i dostane zapalenia zatok albo ucha i antybiotyk bedzie potrzebny 😭 na razie biore p goraczkowe, robie inhalacje i mam jakies tabletki na zatoki ale takie bez recepty. Mialam 2 lata temu ropne zapalenie obustronne uszu... popekala mi blona bebenkowa i leciala krew, potem nie slyszalam dobrze przez jakis czas, cos strasznego 😥

A masz jakieś plamienia? Wybacz bo nie pamiętam. Jeśli nie, to rób po 48h kolejna betę. Może dopiero się zagnieździła.
Tydzień temu progesteron ponad 8,5 więc spada, organizm szykuje się do miesiączki, to mój kolejny biochem wiem mniej więcej jak to wygląda, nie ma szans na cokolwiek tutaj, trzymam kciuki za kolejne dni lutego za tych których karty są jeszcze na stole :)

Kurde to żałuję, że ja przestałam robić, miałam tak samo, już myślałam że jestem po... 🫣 A obserwujesz śluz? Mój zrobił się kremowy, tym bardziej uznałam, że już po owulacji 🫣
Mój właśnie wczoraj i przedwczoraj był gęstszy nie taki jak zwykle miałam przy owulacji ale było go dużo i był przezroczysty ale zdarzało mi się mieć taki gęstszy po owulacji więc obstawiałam że to to, bo wcześniej już w tym cyklu miałam taki śluz przezroczysty i ciągnący…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry