Zestresowana13
Fanka BB :)
Powiem Ci że myślałam że nie będzie mi się chciało tego co rano mierzyć ale wkręciłam się bez problemuJa też właśnie zaczęłam nowy cykl i zamawiam termometr i też spróbować z temperaturą i jak to się ma do testów LH
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci że myślałam że nie będzie mi się chciało tego co rano mierzyć ale wkręciłam się bez problemuJa też właśnie zaczęłam nowy cykl i zamawiam termometr i też spróbować z temperaturą i jak to się ma do testów LH
U mnie raczej nie będzie problemu z dokładnością bo nawet w weekendy dosyć szybko wstaję także będzie ok.Powiem Ci że myślałam że nie będzie mi się chciało tego co rano mierzyć ale wkręciłam się bez problemuco prawda to kolejna "paranoja" do dawania mojemu mózgowi poczucia kontroli nad sytuacja no ale cóż...
No bo Ci trzasne zaraz!Bo ja siedzę na ławce. To ostatni cykl .tak zrezygnowana jestem że kupiłam test bo mnie cycki bolą,tlumacze sobie wysokim progesteronem .trochę dał do myślenia.
Jak mnie oszukały to baranka w ścianę walne dziś
Lubie takie refleksje po moich wiadomosciachPo tym komentarzu poszłam sprawdzić czy aby ja jestem na marzec dobrze przygotowanaI tego się sama po sobie nie spodziewałam
![]()
mam 14 testów easy@home, 10 Pinkow strumieniowych, jeden Facelle paskowy, i 3 Pinki płytkowe o czułości 25
![]()
wstyd mi za siebie
Nie lubie tego no!@Kaalaa można mi wpisać okres
Niee, codziennie o tej samej temp, bez roznicy czy w rtgodniu czy w weekend, termometr musi byc kolo lozka ze nawet sie za duzo nie ruszasz tylko siegasz i mierzysz, nie wstajesz, nie odkrywasz sie, nie ruszasz sie ogolnieU mnie raczej nie będzie problemu z dokładnością bo nawet w weekendy dosyć szybko wstaję także będzie ok.
Mierzymy na leżąco zaraz po obudzeniu się ,tak? Tzn odkrywamy się spod kołdry i wtedy mierzymy?
Tak, mam na szafce przy łóżku termometr i po pobudce nie otwieram nawet oczu tylko na śpiąco jeszcze termometr pod językU mnie raczej nie będzie problemu z dokładnością bo nawet w weekendy dosyć szybko wstaję także będzie ok.
Mierzymy na leżąco zaraz po obudzeniu się ,tak? Tzn odkrywamy się spod kołdry i wtedy mierzymy?
Co w końcu będziesz miała robione? Będę trzymać kciukiŚroda zabieg, cykam się![]()
Coś co nawet pielęgniarka zapisująca na oddział nie ma pojęciaCo w końcu będziesz miała robione? Będę trzymać kciuki![]()
![]()
Moje najbliższe otoczenie, czyli przyjaciółki które się starały, zachodziły w pierwszym cyklu starań, nawet te, które miały dolegliwości, które mogłyby w tym przeszkodzić. Także doskonale rozumiemJa mam dziś przeokropny humor. Czuję że zaraz przyjdzie. Popłakałam się, że znów mi nie wyszło. Dosłownie dziewczynom w moim kręgu w identycznym wieku przyszło to mega łatwo, tylko ja mam problemy. Nie powinnam się porównywać z innymi ale ciężko tak. Po prostu fatalny dzień. Z pracy najchętniej urwałabym się, bo te środowisko mnie też irytuje…
Ooo a myślałam ,że dowcipnie trzeba - takie mierzenie z buzi jest miarodajne?Tak, mam na szafce przy łóżku termometr i po pobudce nie otwieram nawet oczu tylko na śpiąco jeszcze termometr pod język![]()