• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Ja mam dziś przeokropny humor. Czuję że zaraz przyjdzie 🩸. Popłakałam się, że znów mi nie wyszło. Dosłownie dziewczynom w moim kręgu w identycznym wieku przyszło to mega łatwo, tylko ja mam problemy. Nie powinnam się porównywać z innymi ale ciężko tak. Po prostu fatalny dzień. Z pracy najchętniej urwałabym się, bo te środowisko mnie też irytuje…
Najgorzej jest jak wszystkim wokół się udaje a nam nie to mocno siada na psychikę i Cię rozumiem dlatego pozwól sobie na gorszy dzień, bo jesteś tylko człowiekiem…
Ale jutro proszę wypiąć klatę do przodu i głowa do góry 🫶

reklama
Środa zabieg, cykam się :(
Będzie dobrze! ❤️
1000014701.gif

Cześć dziewczyny, podczytuje Was, ale mało się udzielam, wybaczcie 🙈 Chyba lepiej mi być bardziej z ukrycia 🫣 Wiele rzeczy jest dla mnie tu nowych i wychodzę z założenia, że jeśli nie nie znam i nie wypowiem merytorycznie, to się nie wypowiem 😅

Za wszystkie nieustannie trzymam kciuki ♥️ a tym, którym potrzeba uścisków, również wysyłam 💪🤗

Miniony tydzień to był trudny czas. Byliśmy na pogrzebie, bardzo nie lubię takich "imprez". 😔

Owulacja wg apki powinna mi wypaść jutro/w środę. Dopiero dziś testy owulacyjne ruszyły - z 0.13 na 0.64 i zaczynam mocno czuć prawy jajnik. Wieczorem powtórzę, by zobaczyć czy rośnie.

Widzenia oczywiście były i będą 😎

Jutro kolejny trudny i stresujący dzień, tym razem w pracy. Proszę o kciuki, bo to będzie bardzo ważna rozmowa. Jak tylko o tym pomyśle, ściska mi się żołądek, a co dopiero jutro... 😭

reklama
Ja też właśnie zaczęłam nowy cykl i zamawiam termometr i też spróbować z temperaturą i jak to się ma do testów LH

Mierzenie temperatury jest super, ja bardzo polecam 😊

Powiem Ci że myślałam że nie będzie mi się chciało tego co rano mierzyć ale wkręciłam się bez problemu ❤️ co prawda to kolejna "paranoja" do dawania mojemu mózgowi poczucia kontroli nad sytuacja no ale cóż...

Też się wkręciłam w mierzenie, wręcz nie mogłam się doczekać kolejnego dnia i analizowania 🤣😅

Środa zabieg, cykam się :(

Mam nadzieję, że będzie dobrze 🫂

Ooo a myślałam ,że dowcipnie trzeba - takie mierzenie z buzi jest miarodajne? :)

Pewka, że miarodajne jeśli się to robi tak jak trzeba 😀

@natkusia a Ty jak tam? Już po biopsji? 😊

@Osemko_8 kciuki za jutrzejszy dzień w pracy ✊🏻🍀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry