Madlen2026
Fanka BB :)
Ja mam 33 w tym rokuczyli wesele na trzeźwochyba bym odpadła przed 22... Ale czekaj zapomniałam że pewnie różnimy się wiekiem hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam 33 w tym rokuczyli wesele na trzeźwochyba bym odpadła przed 22... Ale czekaj zapomniałam że pewnie różnimy się wiekiem hihi
Dobry ! To ja Ci przesyłam trochę słoneczka od siebie bo u Nas świecie ale co zabawne trochę śniegu napadałoDobry! Srodek tygodnia juzostatnio budze sie taka zaspana, zdecydowanie brakuje tego slonca..
Ooo! Dawaj to sloneczko! U mnie szaro i ponuro!Dobry ! To ja Ci przesyłam trochę słoneczka od siebie bo u Nas świecie ale co zabawne trochę śniegu napadałoa już tak ładnie się rozpuścił prawie
![]()
Rocznik 97? Przybijam piątkę. Miałam plan urodzić przed 30stką... Raczej się to nie uda.29 rocznikowo. Chciałam już zrobić przed pierwsza wizyta w klinice, żeby było wiadomo na czym stoimy.
Ja jutro idę na krzywa cukrowa i insulinowa, jestem ciekawa jak jest strasznie, tylko u mnie na pewno poprawy żadnej nie będzie bo nie pracowałam nad tym.Wczoraj zrobiłam badania i na metforminę wynik insuliny na czczo jeszcze nigdy nie był tak ładnyinsulina 8, Tsh 1,7 a morfologia dopiero co po okresie bez żadnego odchylenia. No nigdy tak pięknych wyników nie miałam
Masz skierowanie ? Ja ostatnio poszłam zrobic sobie prywatnie i nie chcieli mi zrobić bo musiałam mieć zaswiadczenie od jakiegoś lekarza że mogę mieć to wykonaneJa jutro idę na krzywa cukrowa i insulinowa, jestem ciekawa jak jest strasznie, tylko u mnie na pewno poprawy żadnej nie będzie bo nie pracowałam nad tym.![]()
Też mam taki plan, ale jestem dobrej myśli, wszystko wyklaruje się w przyszłym tygodniu.Rocznik 97? Przybijam piątkę. Miałam plan urodzić przed 30stką... Raczej się to nie uda.![]()