Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wciąż czekam na okresJak u Ciebie sytuacja?
Dziwnie się to u kobiet układa ostatnio ktoś pisał że ma ponad 3 w wieku 36. Każdy indywidualnieMam wynik - AMH 2,47. Przypominam, że jestem z 1997![]()
Jeju ale się to ciągnie pewnie ucieszy Cię widok okresu jak nigdy. Niech już nadejdzie i świeża kartaWciąż czekam na okresPlamienie cały czas, wczoraj zrobilam test i kreska już ledwo widoczna.
Dokladnie.Dziwnie się to u kobiet układa ostatnio ktoś pisał że ma ponad 3 w wieku 36. Każdy indywidualnie
No właśnie u mnie na ten moment według zgromadzonych badań nie ma PCOS.Dokladnie.
Ja 4 lata temu miałam amh ponad 4 (ale wtedy też policystyczne jajniki)
Miesiąc temu sobie robiłam i wyszło 2,02
Taaak, czekam na okres jak nigdyJeju ale się to ciągnie pewnie ucieszy Cię widok okresu jak nigdy. Niech już nadejdzie i świeża karta
Ja powinnam może też zbadać poziom AMH, ale jakos się boję. W sierpniu będę kończyć 39 lat i jakoś przeraża mnie ewentualny wynik. Nie czuję sie staro ale na ciążę jakos mam wrażenie ze to juz za pozno choć koleżanki się pukają w czoło jak im to mówię. Tez strasznie sie boje jakichś wad. Ale staram sie nie myśleć. I tak na razie jestesmy na etapie co ma byc to bedzie i niech los zadecyduje.