• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Zaczekam, jak po 3 miesiącach będzie brak efektu to będę grzebać głębiej i napierać 😁 ciężko mi sobie wyobrazić, że przychodzę do lekarza i mówię, że jestem pod opieką kogoś innego, od pół roku stymuluje się na lamettcie, mam owulację, raz był Biochem i proszę o zastrzyki z marszu 😅 Ale dzięki za ten głos, wczoraj szłam na wizytę z nastawieniem na bemfole i menopur, czuję że to dobry kierunek 😊
U mnie tak było, że przyszłam z marszu z żadnym konkretnym problemem i po masie miesięcy na tabletkach. Zastrzyki na pęknięcie nie tylko wspierają owulację ale pomagają potem zagnieżdżeniu więc to też dobra droga. A Menopur i Bemfola stymulują elegancko pęcherzyk by szybciej ładniej urósł

A moje psiecko kończy dzisiaj roczek. 😁 Z tej okazji zrobilam mu torcik z karmy mokrej i mam prezent. Czekamy na "tatę" i porobimy zdjęcia na pamiątkę.
Wiem to głupie może dla kogoś ale chociaż jak nie mamy dziecka to te zwierzaki kochamy całym sercem jak swoje dzieciaki. 😊
Zdjęcie pod tytułem - mamee no weź już daj a nie tylko zdjęcia robisz. 🙄Zobacz załącznik 1736382
Swieczka z kabanosa!!! I love it! ♥️ futrzastego buziaczka przesylam!
Ja moje psiecko i kociecko tez kocham calym serduczkiem!
Mam taki poboczny temat:
Czy Wasi najbliżsi, rodzina, przyjaciele wiedzą o staraniach? Ja bardzo długo nie poruszałam tego tematu z nikim
Z rodzinki nie wie nikt, nawet sie nie spodziewaja, wrecz w rozmowach jestesmy juz wykluczani, ze eee u nas to juz nie :D takze bedzie ogromne zaskoczenie, a jesli sie nie uda, to po prostu nie beda wiedziec.. wiedza jedynie 2 moje kolezanki, bardzo kibicuja, wiec licze ze kiedys powiem im cudowna wiadomosc 🥹

Miałam Wam już dawno wysłać co mam zalecone z witamin. Tylko nie wiem czy ilość kwasu foliowego jest ok będę musiała to sprawdzić.

Załączniki

• IMG20260225141632.jpg
    IMG20260225141632.jpg
    770,1 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG20260225141545.jpg
    IMG20260225141545.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 34
  • IMG20260225141536.jpg
    IMG20260225141536.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 30
  • IMG20260225141531.jpg
    IMG20260225141531.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 34
reklama
Ja powinnam może też zbadać poziom AMH, ale jakos się boję. W sierpniu będę kończyć 39 lat i jakoś przeraża mnie ewentualny wynik. Nie czuję sie staro ale na ciążę jakos mam wrażenie ze to juz za pozno choć koleżanki się pukają w czoło jak im to mówię. Tez strasznie sie boje jakichś wad. Ale staram sie nie myśleć. I tak na razie jestesmy na etapie co ma byc to bedzie i niech los zadecyduje.
Ja tez mam tyle lat a wyniku AMH 4, miałam podejrzenie pcos ale ostatecznie lekarz z obrazu USG nie potwierdził, cykl też się ustabilizował na 31-32 dni. Ale też ze względu na wiek największą mam obawę o wady, dlatego nawet mnie cieszy ta opcja in vitro, gdzie mam możliwość przebadania zarodkow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry