mariposa_
Fanka BB :)
Estradiol w 7-8 DPO powinien być dość wysoko, bo to wskazuje na odpowiednią grubość endometrium.Kiedy bada się estradiol i co on wam pokazuje ?
Na początku cyklu też się go bada (2-5 DC) ale nie wiem co on wtedy "pokazuje'
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Estradiol w 7-8 DPO powinien być dość wysoko, bo to wskazuje na odpowiednią grubość endometrium.Kiedy bada się estradiol i co on wam pokazuje ?
No zobaczymy co mi powie bo zazwyczaj progesteron mam na poziomie 13-15 i wtedy estradiol taki jest niski ale jak mi teraz wyszedł 29 to znaczy, że ciałko super pracujeNo to ciekawe co mi powiedzą przy estradiolu na poziomie 154
Pokazuje przygotowanie endometrium i pracę ciałka żółtego, bada się go razem z progesteronemKiedy bada się estradiol i co on wam pokazuje ?
No właśnie..... Bo przy tych wszystkich witaminach niestety są zwykle kwasy.Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to, że na pierwszym i ostatnim zdjęciu jest syntetyczny kwas foliowy
A ten pierwszy co właśnie ma kwas foliowy w zwykłej formie ma mi pomóc w jakości komórekPierwsze co mi się rzuciło w oczy to to, że na pierwszym i ostatnim zdjęciu jest syntetyczny kwas foliowy
A ten ostatni za to to chyba Pueria Uno? Jeżeli tak, to jest wersja Uno Active, która ma taki sam skład, ale kwas foliowy tylko w formie aktywnejA ten pierwszy co właśnie ma kwas foliowy w zwykłej formie ma mi pomóc w jakości komórek![]()
A ten ostatni za to to chyba Pueria Uno? Jeżeli tak, to jest wersja Uno Active, która ma taki sam skład, ale kwas foliowy tyłków. Formie aktywnej![]()
śmiechłam… nawet na insta laczki mnie atakują Zobacz załącznik 1736398